Güneş Lilith Üçgeni

Koç burcundaki Güneş ile Yay burcundaki Lilith asteroidi arasında 4 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki bu üçgen açı hayatımızı nasıl etkileyecek?

Koç burcundaki Güneş ile Yay burcundaki Lilith asteroidi arasında oluşan üçgen açı öncelikle hayatımızı iyimserlik yönünden etkileyecek diyebiliriz. Her ne kadar Lilith asteroidi Kara Ay olarak tabir edilse de ve genellikle olumsuzlukları sembolize etse de Yay burcunun etkisi altında olduğu için Koç burcundaki Güneş’in de gücü sayesinde hepimizin çok daha olumlu düşünmesini sağlayacak.

Bu dönemde Koç ve Yay burçlarının etkisi baskın olacağı için iletişim evimizde enerji yoğunluğu oluşacak ve iletişim konusunda çok daha etkin olacağız. Düşüncelerimiz yoğunlaşacak ve motivasyonumuz artacak. Ancak bu noktada iyimserliğin etkisi altına girip gerçekleri görmezden gelmemeye dikkat etmeliyiz çünkü aksi takdirde umutlarımızı yanlış değerlendirip hayal aleminde yaşamaya başlayabiliriz. Bu da yaptığımız fedakarlıkların bir anda buhar olup yok olmasına ve acı gerçeklerle yüzleşmemize neden olabilir.

Koç burcundaki Güneş ile Yay burcundaki Lilith arasındaki üçgen açının etkisi altına alacağı konulardan bir diğeri de verilecek sözler olacak. Bu dönemde umutlu ve iyimser bir zihin yapısına sahip olacağımız için hiç düşünmeden etrafımızdaki kişilere sözler verebiliriz. Ancak eğer verdiğimiz sözleri gerçekten kendimizden emin olmadan verecek olursak sonunda güvenilmez kişi sıfatıyla anılmaya başlayabiliriz, unutmayın.

Bu hafta olumlu gelişmeler, heyecanlı sürprizler ve etkileyici düşünceler bizi bekliyor. Bu umutlu dönemi motivasyonumuzu arttırmak ve negatif düşünceleri zihnimizden uzaklaşmak için kullanabilir ve çok daha mutlu hissedebiliriz. Önünüzde uzanan parlak gelecek sizi bekliyor, bunun gerçek anlamda farkına varabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Karanlığın etkisi Güneş’in parlak enerjileri ile kaybolacak. Yine de detayları mantık süzgecinden geçirmeden hızlı karar almamalı ve hiçbir şeye balıklama dalmamalısınız.

Güneş – Lilith üçgeninin hayatımızı olumsuz yönde etkileyeceği tek konu ikilemler olacak. Bu dönemde geçeceğimiz olumlu zihin yapısı bizi öyle mutlu edecek ki belli gerçekleri kabul etmekte zorluk çekecek ve ikileme düşeceğiz. Bu konuda ikileme düştüğünüzde iç güdülerinize güvenmeli ve kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Ayrıca baharın gelmesi ile içinizde hissedeceğiniz özgürlük hissi Güneş Lilith üçgeni ile güçlenecek. Önünüzdeki umut vadeden günlerin tadını çıkartırken işlerinizi aksatmamalı ve sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.