Güneş – Mars Kavuşması

Bu hafta Güneş ve Aslan burundaki Mars arasında 3 derecelik bir karşılaşma yaşanacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Güneş – Mars kavuşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Güneş ile Mars arasında oluşacak karşılaşmanın çok yoğun gezegensel etkilerinin olacağını söylemekte yarar var. Güneş enerjisi ile ısınan ve harekete geçen Mars özellikle öfke, cesaret, girişimcilik ve tutku kavramlarının öne çıkmasını sağlayacak.

Güneş – Mars karşılaşması ile birlikte hem hayatımızın akışının hızlanacağını hem de ruhsal durumumuzun biraz daha heyecanlı olacağını söylemek mümkün. Hatta bu durumu öyle yoğun hissedeceksiniz ki etrafınızdaki kişiler de sizde bir değişiklik olduğunu fark edecekler diyebiliriz.

Bu dönemde yeni başlangıçlar yapmayı düşünüyorsanız başlayacağınız şey ne olursa olsun çok hızlı bir başlangıç yapacağınızı söylemek mümkün. Bu yüzden hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksanız çok iyi düşünmelisiniz. Güneş ve Mars’ın gezegensel enerjileri birleştiğinde bu süreçte ilgilendiğiniz her şeyin çok başarılı olmasını sağlayacak. Ayrıca eğer uzun süredir savaştığınız ve istediğiniz şeyler varsa bu hafta onları elde edecek ve elde ettiklerinizi herkese anlatmak isteyeceksiniz.

Güneş – Mars karşılaşması ya da kavuşması olarak adlandırabilecek bu gezegensel olayın hayatımızı etkisi altına alacağı süreçte gerçekten dikkat çekecek ve etrafınızdaki herkesi imrendirecek işler yapmak isteyeceksiniz. Çabaladığınız şeylerin gerçekten istediğiniz şeyler mi yoksa etrafınızdakileri etkilemek için yaptığınız şeyler mi olduğunuza dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu hafta asıl istediğiniz eğlenmek mi, zevk almak, övünmek mi yoksa melankoli mi olduğunu kendinize mutlaka sormalısınız.

Bu hafta uzun süredir devam ettiğiniz döngüler tamamlanacak. Yeni döngülere başlamak için uygun bir zaman. Yeni başlangıçlar konusunda daha önce de belirttiğimiz üzere şanslı bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yeni aşklar, kariyer planları ya da eğlence programları için hazırsınız.

Bu süreçte yaşayacağınız her türlü olaydan ve deneyimden daha fazla etkileneceğini söylemek de mümkün. Ancak hayatınızdaki her şey kontrolden çıksa bile bu zaman diliminde siz kontrolden çıkmayacaksınız çünkü Güneş ve Mars hayatınızı çok daha hızlı ve yoğun hale getirse de sizin soğukkanlı olmanıza yardımcı olacak.

Güneş – Mars karşılaşmasının hayatımızı etkisi altına aldığı dönemde hayatınızın gidişatı ile ilgili değerlendirmeler yapabilir ve neyi isteyip neyi istemediğinize karar verebilirsiniz. Doğru yolda ilerlemeye başlamak ya da yanlış yola sürüklendiğinizi düşünüyorsanız gücü elinize alıp doğru yola geçmek için uygun bir zaman dilimi olacak. Bu dönemde hiç kimse sizi etkileyemeyecek, tam tersi aldığınız kararlarla ve güçlü iradenizle siz insanları etkileyeceksiniz, unutmayın.