Zodyak’ın En Görkemlisi Aslan Burçlarını Neler Bekliyor!

Herkesin bildiği gibi Aslan ormanların hakimidir. Zodyak’ın kral ve kraliçesini sorsak elbette ilk akla gelecek olan burç Aslan burcu olacaktır… Hayatımızdaki krallar veya kraliçeler 26 Temmuz itibari ile Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile eleştiri konusunda biraz acımasız olabilirler. Yaklaşık 1,5 aylık süre boyunca memnuniyetsiz, müşkülpesent, ne olursa olsun beğenmemeye odaklanmış Aslan burçları ile mücadele etmek durumunda kalmamız son derece olası.

Aslan burçları için bu süreci kayıpsız atlatmaları adına eleştiride yapıcı olma ve pozitifizm eğilimi göstermeleri konularında tavsiyede bulunabiliriz.

Önümüzdeki ayları, yaşanacak 1,5 aylık süreçteki farkındalık ve analiz kabiliyeti gereği kişisel gelişim, iş geliştirme, yeni yatırımlar, başarılar bazında değerlendirmeleri Aslan burçları için bulunmaz bir nimet olacağa benziyor. Fakat her şeyin dozunu ayarlama ve dengeli davranma konusunda hassasiyetten geri kalan Aslan burçları gelişim yerine yılı kayıplarla kapatabilir.

Eğitim konusunda soru işaretleri olan Aslanlar için önümüzdeki ay oldukça verimli geçecek.

Yeni eğitim ve gelişim planları, kurslar ya da uzun zamandır üzerinde çalışma konusuna eğilinmemiş konular gündeminize oturabilir. Yılın ikinci yarısından bu yana planladığınız ancak eyleme dökemediğiniz pek çok fikir şekil alabilir ve sonuç doğurabilir.

Sağlık ile ilgili konularda hassasiyet geliştirebilir, diyet, spor veya yaşam döngünüze dahil edemediğiniz ancak her daim aklınızda olan fikirleri uygulamaya koyabilir; uzun zamandır mental olarak hazırlanamadığınız radikal değişikliklere kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

Yılın ilk yarısında yaşadığınız kırgınlıklar ve yorgunlukları bir kenarda bırakıp, adeta üzerine bir çarşaf serip, yeni bir bakış açısı ile yolunuza hızla devam edebileceğiniz güce sahipsiniz.

Duygusal yaşamınızdaki rutini bozup ilişkilerinize heyecan katabilir, kişisel enerjiniz ile beraber yakın çevrenizi de etki altına alabilirsiniz. Aslan burçları yılın son çeyreğinde uzun zamandır bekledikleri, fırsat kolladıkları ancak bir türlü olgunlaşmayan şartları geride bırakıyor. Yılın kapanışını yüksek ideallere yaklaşmış, göğsü kabarmış ve cesaretinden hiçbir şey kaybetmemiş güçlü Aslanlar ile yapacağız.

Ani parlamalar ve öfke ataklarına karşı otokontrol geliştirmeniz halinde sorunsuz bir dönem sizi bekliyor diyebiliriz.