Güneş Neptün Karesi

Bu hafta İkizler burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında 16 derecelik bir kare açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Güneş ile Neptün karesi bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Güneş ile Neptün arasındaki kare açının bizi hayaller alemine götüreceğini söylemekte yarar var. Bu gezegensel karşılaşmanın etkisi sadece birkaç gün sürecek ancak hayatımızda oldukça büyük değişiklikler yaratacak.

Güneş ve Neptün’ün arasında oluşan kare açı doğruları görmemizi zorlaştıracak da diyebiliriz. Tüm burçlar bu süreçte sık sık hayal kuracak, sürekli kendi kabuklarına çekilip planlar ve programlar yapacak ama kendi kabuğunuzdan çıkıp bu planları gerçekleştirmek için harekete geçmek tam tersi zor olacak.

Bu dönemde aynı zamanda beslenme bozuklukları da oluşabilir çünkü gerçeği görmek istemediğimizden daha fazla yemeye ve kilo almaya meyilli olabiliriz. Önümüzdeki günlerde özellikle biraz daha fazla spora ve yürüyüşe ağrılık vermemizde yarar olacaktır, bunu unutmamalısınız.

Güneş ile Neptün karesi İkizler ve Balık burçlarında gerçekleştiği için hayallerimiz bizim için gerçeklerden daha önemli hale geliyor. Hayallerimizi, duygularımızı ve kendi içimizde sakladıklarımızı bir hazine gibi koruyacak, hiç kimsenin bu konularda eleştirel yorum yapmasına izin vermeyeceğiz. Bu nedenle etrafınızdaki kişilerin sizinle ilgili ifade ettiği eleştiriler canınızı daha fazla sıkabilir.

Bu hafta içinde eğer hayaller aleminde kendinizi bile unutup tüm sorumluluklarınızı geciktirmek, hayalleri düşünmekten gerçekleri unutmak ve en ufak bir olumsuzlukta dahi büyük tepkiler verip sevdiklerinizin kalbini kırmak istemiyorsanız kesinlikle çok daha fazla dikkatli olmanız gerekiyor. Yeterince kontrollü olursanız bu süreci kendiniz için olumlu bir hale de getirebilirsiniz.

Güneş – Neptün karesi boyunca ortaya çıkacak bu olumsuz enerjilerin yanı sıra yaratıcı enerjiniz de birkaç günlüğüne zirveye ulaşıyor. Bu yüzden hayaller alemine dalıp her şeyi unutmak yerine. Hayatın herhangi bir alanında kendinizi üretime vermeniz çok daha iyi olacaktır. Yaratıcı enerjinizin etkisiyle çok daha güzel yemekler yapabilir, işinizde ve eğitim hayatınızda daha başarılı olabilir, yaratıcı enerji gerektiren her türlü alanda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Güneş ile Neptün arasında oluşacak kare açı iletişim konusunda da bizi zayıflatacak. Bu nedenle bu önümüzdeki birkaç günlük süreci genel olarak üretmek için kullanın. İş görüşmeleri ya da iletişim gerektiren konular için bu süreç uygun değil. Eğer ciddi bir şekilde iletişim kurmanızı gerektirecek durumlar varsa çok daha kontrollü olmalısınız. Biraz dikkatli olur kendi kabuğunuzdan çıkmayı başarırsanız bu gezegensel karşılaşmayı kendi yararınız için de kullanabilirsiniz, unutmayın.