Üçüncü Çeyrek Karesi

Bu hafta içinde Balık burcundaki Ay ile İkizler burcundaki Güneş arasında 15 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Üçüncü Çeyrek Karesi denilen bu karşılaşma bizi nasıl etkileyecek?

Üçüncü Çeyrek Karesi adı verilen Güneş ile Ay karşılaşmasının Yeni Ay öncesi oldukça etkili bir gezegensel karşılaşma olduğunu söylemekte yarar var. Güneş ile Ay karesi tüm burçları çok yoğun bir biçimde etkisi altına alacak ve tüm burçların kendilerine sormaktan çekindiği soruları su yüzüne çıkartacak.

Güneş ile Ay karesi genel anlamda her türlü konudaki soruyu akıllara getiren, sormaktan çekinilen ve cevaplarının büyük sonuçlar doğurduğu soruların artık sorulmasını sağlayacak. Bu süreçte tüm sevdiklerinize, kendinize ve hatta tanıdığınız tanımadığınız herkese sorular soracaksınız. Aldığınız cevaplar ise geleceğinizi belirleyecek diyebiliriz.

Bu süreçte daha önce merak ettiğiniz ama bir türlü öğrenemediğiniz bilgileri de alacak, bu bilgiler ışığında hem önemli kararlar almak hem de hayati seçimler yapmak zorunda kalacaksınız. Bu nedenle önümüzdeki günlerde zihninizin açık olması ve sık sık düşünmek için kendinize zaman ayırmanız çok önemli. Aceleci olmamalısınız.

Güneş ile Ay karesi Balık ve İkizler burçlarında gerçekleşiyor. Bu durumda önümüzdeki günlerde tüm burçlar için Balık ile İkizler enerjisi baskın olacak. Bu da net olmayan belirsiz konuların bir anda belirginleşmesine neden olacak. Yani kesin cevabını ya da doğrusunu bilmediğiniz konularda net sonuçlara ulaşacaksınız.

Bu dönemde belirsizliklerin belirginleşmesi ile gelecek planlarınız da değişebilir. Gelecekle ilgili hayallerinizin ve hedeflerinizin de değişeceği bu süreç aslında tüm burçlar için çok büyük önem taşıyor. Dolunay döneminden sonra Yeni Ay dönemine giderken gerçekleşen Üçüncü Çeyrek Karesi burçların gelecek planları alması ve hayatlarındaki soru işaretlerini çözümlemesi için uygun zaman dilimleridir, bunu unutmayın.

Üçüncü Çeyrek Karesinin burçları etkisi altına aldığı süreç boyunca siz bir şey yapmasanız da soruların cevapları ortaya çıktığı için hem hayatınız hem de siz değişeceksiniz. Bu değişime ayak diremek yerine kendinizi akışa bırakmanızda yarar var. Hayatınız katman katman ortaya çıkıp göz önüne serilirken gerçekleri öğrendiğinizde canınız sıkılsa bile gerçekleri kabul etmeli geçmişten gelen sorunları geleceğe taşımamalısınız.

Bu hafta gerçeklerle yüzleşme ve onları kabullenme zamanı olacak. Soruların yanıtları bazen kendinizle bazen başkaları ile ilgili olabilir ama belirsizlikler kısa süre içinde ortadan kalkacak. Sakin olmaya çalışın ve kendinizi bu gezegensel enerjiye bırakın ki hayatınız gerçekler ışığında istediğiniz şekilde şekillensin…