Güneş – Plüton Karesi

10 Ekim Salı sabahı Terazi burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Plüton arasında 16 derecelik bir kare açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Güneş – Plüton karesi hayatımıza neler getirecek?

Güneş ile Plüton arasındaki kare açının merak, araştırma isteği ve gizemi temsil ettiğini söylemek mümkün. Plüton gezegeninin karanlık enerjisi bu karşılaşmada Güneş’in ışığının altına gizlenecek ve bilinenin ardında derin bir anlam oluşmasına neden olacak.

Bu hafta içinde yaptığınız konuşmalarda, sohbetlerde ve görüşmelerde konuşulanın aksine derin bir anlam olacağını unutmamalısınız. Karşınızdaki kişi size söylediğinin aksini düşünüyor olabilir. Bu tür durumlar için tetikte olmanızda yarar var. Etrafınızdaki kişilere ya da yeni tanıştığınız insanlara bu yüzden hemen güvenmemelisiniz.

Önümüzdeki günlerde gizem ve derin anlamların havada uçuştuğunu fark ettiğinizde içinizde daha fazla bilgi alma, araştırma isteği de bir o kadar artacak. Aldığınız bilgilerin her zaman doğru olmayacağını ve gizemi çözmek isterken kafanızın karışabileceğini unutmamalısınız. Kafanızın karıştığı, içinden çıkamadığınız durumlarda iç sesinizi dinleyin.

Güneş – Plüton karesi bize kibar insanların içinde kaba biri olabileceğini, herkesin farklı farklı maskelerle dolaştığını ve her türlü ilişkide güvenin ne kadar önemli olduğunu gösterecek. Bu hafta içinde sosyal ilişkilerimiz ve tanıdığımız insanlar hakkındaki fikirlerimiz de değişebilir. Yüzeyin ötesinde yatanı görmeye çalıştığınız için kendinizi gözlem yaparken bulacaksınız.

Bu dönemde etrafınızın gizemli insanlar tarafından sarıldığını düşündüğünüz ya da kimsenin asıl düşüncesini anlayamayacağınız gibi bir hisse kapıldığınız için ailenize olan sevginiz artacak. Aile içindeki güveni, şeffaflığı ve rahatlığı aramaya başlayacaksınız. Aileye dönüş, aile sıcaklığına özlem ve geçmişi anmak gibi kavramlar hızla hayatınıza dahil olacak.

Güneş – Plüton karesinin etkili olacağı dönemde yaşayacaklarını sizi derinden sarsacak diyebiliriz. Terazi ve Oğlak burçlarının da etkisi ile sürekli gözlem yapacak, her yalnız kaldığınızda derin derin düşünecek, farklı arayışlar içine gireceksiniz. Tam olarak nereye gittiğini ve ne tür sonuçlar doğuracağını bilmediğini tartışmalara, ağız dalaşlarına ya da sert şakalaşmalara dahil olmamanızda yarar var.

Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda bulunmaya çalışın. Hazırlıksız yakalandığınız durumlarda bir adım geri çekilin ve güç savaşına girmek gibi bir hataya düşmeyin. Sosyal ilişkilerde verilen ya da alınan mesajı algılamakta zorluk çekeceğimiz bu günleri yarasız beresiz atlatmak için biraz daha tetikte olmakta, alt metinleri anlamak için kendimizi zorlamakta ve konuşmadan önce birkaç kez düşünmekte yarar olacak, bunu unutmayın.