Güneş Plüton Karesi

Bu hafta sonunda Terazi burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Plüton arasında 18 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Güneş ile Plüton karesi bizi nasıl etkileyecek?

blog banner 2

Güneş ile Plüton arasındaki kare açı genel anlamda gücü temsil ediyor diyebiliriz. Gücün kontrolü, güç çatışmaları, baskınlık, baskılar, kontrol edilme korkusu ve karşı çıkma arzusu gibi konular en önemli gündem maddelerimiz arasında olacak.

Bu kare açı Terazi ve Oğlak burçlarında gerçekleştiği için aynı zamanda tüm konularda ikileme düşeceğimizi de ifade etmek mümkün. Bir yandan Terazi’nin iyimser ve sorunları çözen yapısını içimizde hissederken bir diğer yandan da Oğlak burcunun karamsarlıkları ile boğuşacağız.

Bu dönemde alacağınız haberlerden etkilenebilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Eski dostlarınız aklınıza gelebilir. Veya sürpriz karşılaşmalar sizi heyecanlandırabilir. Huzursuz ve duygusal bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu arada saygı duyduğunuz kişilere karşı daha özenli davranmanız gerekiyor.

Önümüzdeki günler de duygusal karmaşadan uzaklaşmayı başarabilirseniz, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Ancak güç mücadelesinden uzak durmanız gerekiyor. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Yaşam enerjiniz yüksek ve isteklerinizi heyecanlı bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

Bu hafta kendinizi farklı hissedeceksiniz. Çok farklı düşünceleriniz olabilir ve yaratıcı fikirlerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. İlginç kişiler ve özgür düşünceye sahip olanlar dikkatinizi çekecek ve yaratıcı potansiyeliniz uyanacak. Olaylara çok farklı açılardan bakabilirsiniz ve değerlerinizi tamamen değiştirebilirsiniz.

Bu arada kardeşleriniz ve eviniz ile ilgilenmeniz gerekebilir. İçinde bulunduğunuz koşulları değiştirmek isteyebilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Çok fazla sıkıntıyı biriktirmeyin, hayatınızdaki problemlerle birer birer yüzleşin. Kaçmak hiçbir zaman çözüm değildir, bunu unutmamalısınız.

Güneş ile Plüton’un enerjilerinin etkisiyle sürprizler ve gelişmeler karşısında huzursuzluk duyabilirsiniz. Fakat kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gelişmeler beklediğinizden daha olumlu olabilir ve saygın çevrelerin desteğini alabilirsiniz. Özellikle ailenizin veya çevrenizin saygı duyduğu kişiler tarafından desteklenmek moralinizi yükseltecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

blog banner 2

Oldukça yoğun gezegensel enerjilerin etkisi altında olacağımız önümüzdeki süreçte daha iyimser bir tavır içine girmeye ve rahat davranmaya çalışmanız yararınıza olacaktır. Uzaklarda yaşayan dostlarınız ile haberleşebilir, yabancılar ile dostluk ilişkileri kurabilirsiniz. Heyecanlı ve istekli olacaksınız. Bilinçaltınızın derinlerinden yükselen istekler sizi harekete geçirecek. Sadece karamsarlıklara ve kötü düşüncelere kapılmayın yeter.