Venüs Gerilemesi ve Burçlara Etkileri

Bu hafta Venüs Akrep burcunda gerilemeye devam ediyor. Peki, Venüs gerilemesi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Venüs gerilemesinin etkisiyle yaşam enerjiniz ve arzularınız yüksek olacak. Kısa veya uzun yolculuklar yapabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. Canlılığınız ve enerjiniz ile hem karşı cinsi etkileyeceksiniz, hem de güçlü kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Sağlığınıza ve beslenme düzeninize ekstra dikkat etmelisiniz.

 

Boğa: Venüs gerilemesinin etkisiyle sevdikleriniz ile birlikte eğlence yerlerine gidebilirsiniz ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Rahatsız olduğunuz konulardan tamamen uzaklaşacaksınız ve dikkatinizi keyif aldığınız konulara yönelteceksiniz. Duygularınız değişecek. Karşılaştığınız bazı olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek.

 

İkizler: Venüs gerilemesinin etkisiyle iletişim sorunları ve yanlış anlamalar yüzünden tartışmalar olabilir. Hırslı ve öfkeli bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Saygı duyduğunuz kişilerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz ve iyimser davranışlar karşısında duygularınız değişiyor. Biraz daha olumlu düşünmeye ve mutlu olmaya çalışın.

 

Yengeç: Venüs gerilemesinin etkisiyle aslında şanslısınız fakat şansınızı kullanabilmek için tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Daha önce sizin için önemli olan her ne varsa, artık önemini yitiriyor ve daha farklı şeylere değer vermeye başlıyorsunuz. Harcamalarınıza özen gösterin ve kendinizi çık fazla zorlamayın.

 

Aslan: Venüs gerilemesinin etkisiyle haftaya farklı duygular ile başlayacaksınız. İlginç işler yapan dostlarınızı arayabilirsiniz. Farklı projeler ve yeni teknoloji ile ilgilenenler dikkatinizi çekecek. Daha doğrusu ilginç kişiler ile sohbet etmek keyfinizi yerine getirecek. Düşüncelerinizi değiştiren gelişmeler karşısında sizin de fikirleriniz tamamen değişebilir.

 

Başak: Venüs gerilemesinin etkisiyle biraz daha aceleci olacaksınız. Kararlarınızı değiştirmek için aceleci davranmayın. Mistik yerlerde dolaşmak, mistikler ile tanışmak ilginizi çekebilir. Fakat yanıltıcı kişilerden uzak durmalısınız. Karşılaştığınız bazı kişiler inancınızın sarsılmasına neden olabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz.

 

Terazi: Venüs gerilemesinin etkisiyle olaylara büyüteç tutabilir ve bütün ayrıntıları gözden geçirebilirsiniz. Bu arada tek bir ayrıntıya takılı kalmayın. Özellikle geçmişte yaşadıklarınızı sorgulayabilir ve içinde bulunduğunuz durumu kritik edebilirsiniz. Sorunları büyütmezseniz, fırsatları iyi değerlendirmeniz mümkün. Biraz daha rahat olmaya çalışın.

 

Akrep: Venüs gerilemesinin etkisiyle bu hafta duygularınız derinleşecek ve hayal gücünüz uyanacak. Çünkü gerileme sizin burcunuzda gerçekleşiyor. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve geleceğe yönelik yepyeni hayaller kuracaksınız. Radikal değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz.

 

Yay: Venüs gerilemesinin etkisiyle eviniz ile ilgileneceksiniz. Yer değiştirmek veya eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Kafanızı karıştıran durumlar olsa bile bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ve gelişmeler sizi heyecanlandıracak. Karşınıza çıkan fırsatlar sizi harekete geçirecek ve çok farklı çevreler ile sıcak ilişkiler kuracaksınız.

 

Oğlak: Venüs gerilemesinin etkisiyle kardeşleriniz ve yakın çevrenizin davranışları düşüncelerinizin derinleşmesine neden olmuş olabilir. Fakat yine de karar vermek için uygun zaman değil. Duyduğunuz haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir fakat iyimser duygular içine gireceksiniz ve sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek.

 

Kova: Venüs gerilemesinin etkisiyle duygularınız derinleşiyor ve kendiniz ile ilgilenmeye başlıyorsunuz. Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilir ve içinde bulunduğunuz durumu derinden inceleyebilirsiniz. Fakat çok fazla derinleşmeyin. Özellikle sevdikleriniz ile ilgili duygularınız derinleşebilir ve isteklerinizi ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.

 

Balık: Venüs gerilemesinin etkisiyle aklınız yoğun olabilir. Karamsar duygulara kendinizi kaptırmayın ve sevdiklerinize karşı daha ilgili davranın. Hafta sonu ise sevdiklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz ve duygularınız karışabilir. Fakat pratik ve çözümleyici bir tavır içine gireceksiniz ve böylece duygularınız ile başa çıkabilirsiniz. Şansınız açık.