Güneş – Plüton Karşılaşması

Bu hafta içinde Aslan burcundaki Güneş ile Oğlak burcunda geri hareket eden Plüton arasında 17 derecelik bir karşılaşma olacak. Peki Güneş – Plüton karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Güneş – Plüton karşılaşmasını aslında genel anlamıyla çok büyük bir motivasyon kaynağı olarak tanımlayabiliriz. Çünkü bu karşılaşmada Güneş Aslan burcunda olduğundan hırslarımız ve elde etme arzumuz özellikle tavan yapacak. Aynı zamanda Plüton da Oğlak burcunda geri hareket ettiği için bir baskı altına ve güvensiz hissetmemiz olası. Bu iki gezegensel enerjinin etkisi ise çok büyük bir motivasyon kaynağı olacak.

Önümüzdeki günlerde açığa çıkan hırslarımız ve hayallerimize ulaşmak için içimizde oluşan arzu ile beraber stres, güvensizlik, sıkıntı gibi negatif duygularımız da ortaya çıkabilir. Ancak bu negatif duygular bu dönemde tam tersi etki yapacak çünkü Güneş Aslan burcunda. Plüton’un karanlık tarafı içimizdeki gizli güçlerin uyanmasına neden olduğunda Güneş hızla yolumuza devam etmemizi sağlayacak.

Bu hafta içinde Güneş – Plüton karşılaşmasının yaratacağı motivasyonu halletmek istediğiniz işlerde kullanabilir ve belki de bir süredir yapamayacağınızı düşündüğünüz büyük hedeflere yeniden odaklanabilirsiniz. Güneş ile Plüton gezegenleri Aslan ve Oğlak burçlarının da etkisiyle içinizde daha önce farkına varmadığınız güçleri hisleri uyandıracak, bunu unutmayın.

Bu hafta planlarınıza büyük adımları ekleyebilir, büyük eserler üretmek için harekete geçebilir ya da yapacağınız büyük fedakarlıklar ve cömertliklerle etrafınızdaki kişiler arasındaki yerinizi yükseltebilirsiniz. Bir anda nereden çıktığını anlamadığınız zorluklar ortaya çıkarsa bunun Plüton’un geri hareketinden kaynaklandığını hatırlayın ve Güneş’in bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinden faydalanarak sorunları aşın.

Güneş – Plüton karşılaşmasının ortaya çıkartacağı büyük motivasyon kaynağı doğru şekilde kullanılırsa liderlik konumuna geçmek isteyenler için belki de uzun süredir aradıkları fırsatı yaratabilir. Üretim yaparak çalışan herkese bu enerji iyi gelecek. Evde yaptığınız yemeklerden büyük projelere kadar her şey Güneş – Plüton enerjisi ile çok daha iyi olacak diyebiliriz.

Bu dönemde içinizde oluşacak gücü ne şekilde kullanacağınıza çok dikkat etmelisiniz. Plüton’un sizi negatif duyguların içine çekmesine izin vermemeli ve içinize kapanmamalısınız. Çünkü Güneş – Plüton karşılaşmasının açığa çıkartacağı enerji dengeli kullanıldığında büyük sonuçlar doğuracaktır. Ancak denge bozulacak olursa yıkıcı etkilere de neden olabilir, buna dikkat etmelisiniz.

Güneş – Plüton karşılaşmasının etkili olduğu günlerde içinizde hissettiğiniz güvensizlik duygusunun sizi dibe çekmesine izin vermeyin tam tersi bu duyguya tutun ve elde etmek istedikleriniz için çalışın. Gerçek hedefleriniz ile ilgili kendinize karşı tamamen dürüst olursanız bu hedefleri elde etmemeniz için hiçbir neden yok.