Vesta – Pallas Üçgeni

Bu hafta sonunda Başak burcundaki Vesta asteroidi ile Boğa burcundaki Pallas asteroidi arasında 11 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Vesta – Pallas üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Cuma gecesi oluşan Vesta – Pallas üçgeni hafta sonumuzun nasıl geçeceğini belirleyecek. Vesta ve Pallas asteroitlerinin gezegensel enerjisi içinde bulundukları Başak ve Boğa burçlarının özellikleri ile birlikte hepimizin oldukça sakin, keyifli ve her şeyin yolunda olduğu bir hafta sonu geçirmemizi sağlayacak. Ancak bu sakinliğe aldanmamakta yarar var çünkü her şeyin yolunda olup kendinizi salarsanız istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Öncelikle Vesta – Pallas asteroitleri arasında oluşacak üçgenin bize uyumlu, çoğunlukla sakin ve rahat bir hafta sonu vaat ettiğini söylemekte yarar var. Ancak az önce de söylediğimiz gibi bu durumun sizi aldatmasına izin vermemelisiniz. Aksi takdirde pişman olabilir ve keyifli hafta  sonunuzu zehir edebilirsiniz.

Vesta ile Pallas asteroitlerinin enerjisi bu hafta sonunda hem cesur hem de çok iyimser hissetmemizi sağlayacak. Aynı zamanda işler yoluna girdiği için kendimizi güvende ve öz güven dolu hissedeceğiz. Etrafımızdaki kişilere ışık saçacak, daha güler yüzlü ve sevgi dolu olacağız.

Bu hafta sonu hem aile ile çıkılacak geziler, piknikler ya da tatiller için hem arkadaş toplantıları  ya da romantik buluşmalar için hem de aşkı arayanların aşkı bulması için çok uygun bir zaman dilimi olacak. Hepimizin etrafımızdaki kişilerin dikkatini çekmesi kolaylaşacak.

Bu dönemde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar da var, bunu unutmamalısınız. Mutluluğunuzu kıskanan kişiler olabilir. Bu yüzden tetikte olmanız gerekli. Sizi sevmeyen ya da kötülüğünüzü isteyen kişiler varsa bu tür kişilere karşı hazır olmalısınız. Güvenmediğiniz kişilere karşı mesafeli olmanızda yarar olacaktır. Dikkat etmezseniz etrafınızdaki kişilerin gerçek amaçlarını görmekte zorlanabilirsiniz. Kötülük peşinde olan kişileri hafife almayın.

Vesta – Pallas asteroitlerinin arasındaki üçgen açı her konuda daha etkili olmamızı da sağlayacak. Özellikle de insan ilişkileri konusunda güçlenecek, etrafımızdaki kişilere iltifatlar ederek gönüllerini kazanacağız. Kibar davranışlarımızla göz doldurabiliriz. Eğer hatanızı telafi etmeniz gereken bir durum var ise bu hafta sonu hatalarınızı telafi etmek, size kırgın olanların gönlünü almak için de çok uygun.

Bu hafta sonunda her türlü soruna pratik çözümler bulabilir, onarım isteyen ev eşyalarını onarabilir ve küçük detaylarla ilgilenerek her türlü konuya estetik bakış açıları sunabilirsiniz. Kendinizi ne kadar iyi hissettiğinizi fark ettiğinizde kendiniz bile şaşıracaksınız. Bu enerjik hafta sonunu iyi değerlendirin ama her zaman gözünüzü açık tutmayı da unutmayın.