Güneş Satürn Karşılaşması Mücadele Zamanı

Bu hafta içinde Aslan burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Satürn arasında 3 derecelik bir karşılaşma olacak. Peki, Satürn – Güneş karşılaşması burçları nasıl etkileyecek?

Güneş ile Satürn arasında oluşacak karşılaşmanın öncelikle hem olumlu hem de olumsuz yönleri olacağını ama bu yönlerin sizin bakış açınıza göre şekilleneceğini söylemekte yarar var. Çünkü bu karşılaşma sizi ön plana çıkartacak ve bir anlamda yönetici konumuna getirecek.

Bu dönemde hayatınızı yönetirken aldığınız kararlara göre hayatınızın şekilleneceğini unutmamanızda yarar var. Güneş ile Satürn’ün karşılaşmasının ardından önünüze engelli bir yol çıkacak. Bu engelli yolda ertelemeler, yavaş ilerleyen bir süreç ve can sıkıcı durumlar oluşabilir ancak bunları aşmak ve sabretmek yine sizin elinizde. Bu süreçte karşınıza çıkan engellerin kesinlikle sizi olgunlaştıracağını da hatırlatmakta fayda var.

Güneş Satürn karşılaşması amaçlarınız ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlediğiniz yolda sizi engebeli bir yan yola doğru sürükleyecek diyebiliriz. Her ne kadar işler yolunda olsa da çıkan engeller nedeniyle kendinizi güvende değilmiş gibi hissedebilir ve endişelenebilirsiniz ancak bu duyguları kontrol altına almanız gerekecek.

Bu dönemde ayrıca kendinizi vaktiniz yokmuş ya da belli sınırların dışına çıkamıyormuş gibi hissetmeniz de olası. Güneş Satürn karşılaşması bu anlamda oldukça farklı bir gezegensel karşılaşma olacak diyebiliriz. Çünkü bu karşılaşmada Satürn geri hareket ettiği için karşınıza somut değil de soyut engeller çıkartacak.

Bu hafta en büyük sorununuzun duygularınız ve zihninizdeki olumsuz düşünceler olduğunu unutmamalı, olumlu düşünmek için kendinizi zorlamalısınız. Güneş Satürn karşılaşmasının etkilerinden bir diğeri de sizi sürekli bir mücadelenin içine sokacak olması.

Bu dönemde zihninizdeki olumsuz düşüncelerin yarattığı soyut engellerle sürekli bir mücadele içinde olacak kendinizle çatışacaksınız. Sakın vazgeçmeyin ve pes etmeyin çünkü bu gezegensel karşılaşma size sabrı, mücadeleyi öğretmeye sizi güçlendirmeye geliyor. Daha önce de belirttiğimiz üzere bu gezegensel karşılaşma dışarıdan kötü görünen ancak çok etkili ve olumlu bir karşılaşma olacak.

Bu dönemde sorunları kısa sürede aşmak da olumsuz düşünceleri olumluları ile değiştirmekte sizin elinizde. Tüm dikkatinizi toplayın ve özgüveninizi arttırmak için ne gerekiyorsa onu yapın. Karşınıza çıkan seçenekleri iyi değerlendirmeye özen gösterin ve umudunuzu kaybedip kendinizi bırakmayın.

Bu dönemde ilerlemeniz asla durmayacak, sadece siz yavaşlamış hissedeceksiniz. Eğer azimli olur kendinizi bırakmazsanız bu gezegensel enerji içinizdeki potansiyeli ortaya çıkartacak ve olgunlaşarak ilerlemenizi sağlayacak. Satürn ile Güneş karşılaşmasının etkili olduğu sürede sınırlarınızı aşmaya çalışmalısınız!