Güneş Yay Burcuna Geçiş Yapıyor – Yay Dönemi Başlıyor

Bu hafta sonunda Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte Yay dönemi başlıyor. Peki, Yay dönemi bize neler getirecek?

Güneş’in Yay burcuna geçerek bizi Yay dönemine sokması ile birlikte diğer tüm enerjilerin geriye çekileceğini Yay enerjisinin ön plana çıkacağını söylemek mümkün. Yay enerjisi önümüzdeki günlerde dalga dalga yayılacak ve hayatımızı hızla etkisi altına alacak.

Yay döneminin başlangıcı ile birlikte kendimizi büyük bir keşif planının içinde bulabiliriz. Yay enerjisi her zaman yeni şeylerin arayışını temsil ettiğinden bu önümüzdeki süreci yılbaşı hazırlıkları yapmanın yanı sıra kendimizi, kendi isteklerimizi, hayallerimizi ya da çok farklı şeyleri arayarak geçirmemiz mümkün.

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte içimizdeki olumlu enerjinin giderek artacağı müjdesini de verebiliriz. Ancak Yay burcunun arayış enerjisinin ileri boyutlara ulaşmasının belirsiz sonuçları olabileceğini de unutmamalısınız. Çünkü aramayı, yenilikler keşfetmeyi seven Yay aynı zamanda belirsiz alanlara girmeyi, risk almayı da sever, bu da sonuçların tahmin edilememesine neden olur.

Önümüzdeki süreçte Yay’ın bilgelik enerjisini ve öğrenme isteğini olumlu bir biçimde hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz. Sadece fazla risk almamaya dikkat edin ve kendinizi yenilikler keşfetmenin arzusuna çok fazla kaptırmayın.

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte çelişki yaşayacağınız konulardan bir diğeri de inançlarınız ve duygularınıza karşı gerçekler olacak. Duygularınız ve inandığınız şeyler bir yandan bastırırken gerçeklere karşı gelmek istemeyeceksiniz. Bu konuda sürekli aklınızın karışması olası. Bu tür durumlarda iç sesinizi dinlemeniz sizin için en iyisi olacaktır.

Yay döneminde ayrıca küçük detaylara takılıp büyük resmi kaçırmamalısınız. Yay’ın keşfetme arzusu sizi sardığında elde etmek istediğiniz cevapları alabilir ya da yanlış yollarda zaman kaybedebilirsiniz. Bu seçeneklerden ilki için mutlaka büyük resme bakın, risk almayın ve iç sesinizi dinleyin.

Bu dönemde keşif süreci biraz sancılı olabilir ama gerçekten arayışa girecekseniz Yay enerjisi size çok iyi gelecektir. Bu sürecin sonunda kendinizi hiç beklemediğiniz yerlerde ya da yollarda bulabilirsiniz. Önemli olan içgüdülerinizi iyi yönetmeniz. Özgürlüğünüzü kullanırken başkalarının özgürlüğünü kısıtlamamanız ve başı boş bir arayış yerine belli bir yolda ilerlemeye çalışmanız.

Yay döneminde kendinize olan inancınız ne kadar güçlü olursa bu yoldan o kadar güçlü bir şekilde çıkarsınız. Kendinize inanın, hiçbir zaman bundan vazgeçmeyin. İşlerin giderek iyi gittiğini göreceksiniz. Sonuçların ne olacağını size kimse söyleyemez ama siz kendinize inandığınız sürece sonuçları kendiniz yaratacaksınız. Size hayatınızı yönlendirme gücü verecek olan Yay gerçekleri göstermeye geliyor!