Neptün Balık Burcunda İleri Harekete Başlıyor – İşler Yoluna Giriyor

Bu hafta içinde Neptün Balık burcunda 11 derecelik açı ile ileri harekete başlayacak. Peki, Neptün’ün ileri hareketi bizim için ne anlama geliyor?

Neptün’ün Balık burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte genel anlamda işler yoluna girecek diyebiliriz. Odaklanma sorunları, konsantrasyon problemleri ve dikkat dağınıklığı son buluyor. Artık nereye ilerlemek istiyorsanız akıntı sizden yana olacak. Akıntıya karşı kürek çekme günleri bir süreliğine de olsa son buluyor.

Bu dönemde mantığınızın onaylamadığı durumlarda bile engelleri kolaylıkla aşacak, ara sokaklardan da olsa doğru yola ulaşacaksınız, bunu unutmayın. Neptün artık sizden yana. Sizi pek çok konuda destekleyecek olan Neptün bu süreçte Balık burcunda olacağı için işlerin kontrolden çıktığı ya da belirsizleşerek canınızı sıktığı durumlarda da kendinizi iyi hissetmenin bir yolunu bulacaksınız.

Neptün’ün Balık burcunda ileri harekete başlamış olması ayrıca gelecekle ilgili hiçbir fikriniz olmasa bile artık geri dönemeyeceğinizi anlayacağınız anlamına geliyor. Kısacası artık size geçmişten fayda gelmeyeceğini anlayacaksınız. Bu sayede geçmişinizle ilgili sorunları geri bırakmayı ve önünüze bakmayı öğreneceksiniz.

Uzunca bir süredir olumsuz seyreden gezegensel enerjiler nedeniyle özellikle de geçmişle ilgili çok acı çektiniz, kendinizi çok yıprattınız ama bu konuda tamamen rahatlama zamanınız geldi. Her zaman önünüze bakın, kendinize güvenin ve Neptün’ün yardımı ile hiçbir zaman geminizin batmayacağından emin bir şekilde kürek çekmeye devam edin.

Önümüzdeki günlerde Neptün Balık burcunda ileri hareket ediyor olacağı için bu olumlu enerjiyi en çok su burçları yaşayacak diyebiliriz. Tüm burçların kendini çok daha iyi hissedeceği bu günlerde su burçları ve su yükselenleri bu enerjiyi en küçük hücrelerinde bile hissedecek. Yine de bu gezegensel etkinin tüm burçlar için olduğunu unutmamak gerek.

Neptün’ün Balık burcunda başlayacağı ileri hareketinin etkileri 3 Aralık’ta İkizler burcunda görülecek olan Dolunay’a kadar devam edecek. Bu arada kalan süreç hepimizin kendini daha az sorgulayacağı, daha iyi hissedeceği ve istediği her konuda verimli olacağı bir zaman dilimi olacak.

Bu dönemi iyi bir şekilde değerlendirmekte yarar var. İkizler Burcu Dolunay’ına kadar neye istiyorsanız ona konsantre olun. Rahatlığın ve işlerin yolunda gitmesinin tadını çıkartın. Sizi yıpratan sorunların etkisini silmek için içinizden ne geliyorsa onu yapın. Çünkü Neptün’ün Balık burcunda ileri hareket etmesi demek her konuda akıntının bizi arkamızdan ittirmesi ve işleri hızlandırması demek.

İstediklerinizi elde etmeye ve kolay günlere hazır olun!