Hangi Burca Ne Hediye Alınır?

Burçların yaşamımızdaki etkisini yadırgamak mümkün değil. Hem kendimizi hem de çevremizdekileri daha iyi anlıyoruz burçlar sayesinde. Hele de doğum günü, yıl dönümü gibi özel bir gün gelmişse, hediye seçmenin tüyoları da yine burçlarda! İşte size hediye seçmenin kolay yolu; hangi burca ne hediye alınır?

Koç: Aceleci ve sabırsız hali ile dikkat çekip, macera tutkusundan hiç vazgeçmeyen Koç burcuna, spor malzemeleri, tatil, drone ya da hız yapabilen uzaktan kumandalı arabalar hediye edebilirsiniz.

Boğa: Huzur, sakinliği, müziği ve de yemeği seven bu burç grubu üyelerine romantik bir sofra hazırlayabilir, konser bileti satın alabilir, doğa ile iç içe olacağı bir sürpriz yapabilirsiniz.

İkizler: Sürekli hareket halinde olan, meraklılığı ve konuşkanlığı ile dikkat çeken İkizler ’e, kitaplar, oyun konsolu ve ilginç elektronik cihazlar hediye edebilirsiniz.

Yengeç: İçtenliğe, duygulara ve dünyanın güzelliklerine önem veren Yengeç burcu, sıradan görünen özel bir yapıya sahiptir. Bir demek çiçek, fotoğraf makinesi ve romantik hediyeler ile onları mutlu edebilirsiniz.17-11-16

Aslan: Çocuksu ve yaratıcı olan Aslan burcu, lükse de bayılır. Lüks markalar, mücevherler ve seyahatlere kesinlikle hayır diyemezler.

Başak: Temizlik ve sağlığa meraklı olan Başak burcu, cilt bakım ürünleri, düzenliliğini sağlayacak gereçler, parfüm ve ev kokuları ile mutlu olabilir.

Terazi: Estetik duygusu gelişmiş olan Terazi ‘ler sosyal olmaya bayılır. Orijinal tablolar, şarap, mumlar, parfümler ve arkadaşlar ile zaman geçirilecek sosyal ortamlar onlar için en güzel hediyelerdir.

Akrep: Kuvvetli sezgilere sahip olan, tutkuları ile yaşayan Akrep burcu, genellikle kürk gibi tüylü şeylerden hoşlanmaz. Kamera, filmler, tarzını yansıtan giysiler ona hediye olabilir.

Yay: Gezmeyi, eğlemeyi, yeni kültürler tanımayı ve okumayı seven Yay ’lar için, ilgisini çekebilecek bir kitap, seyahat organizasyonları ya da kalabalık ve eğlenceli bir parti en ideal hediye olacaktır.

Oğlak: Kişisel gelişime önem veren, ağırbaşlı ve dingin bir yapıya sahip olan Oğlak burcu için kişisel gelişim kitap ve CD’leri, İsveç çakısı gibi özel ürünler, şarap ve spor malzemeleri iyi birer hediye olabilir.

Kova: Modern ve arkadaş canlısı Kova burcu için, fotoğraflarınızdan oluşan bir hediye hazırlayabilir, teknolojik ürünler seçebilirsiniz.

Balık: Aşka ve sanata tutkun olan, duygusallıkları ile bilinen Balık burcu, romantik hediyeler sever. Kitaplar, tablolar, mumlar ve müzik CD’leri hediye edebilirsiniz.