İkizler Burcunda Dolunay

Bu hafta sonunda İkizler burcunda 11 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, İkizler burcunda Dolunay hayatımıza neler getirecek?

İkizler burcunda oluşacak olan Dolunay öncelikle diğer tüm gezegensel enerjilerin önüne geçecek, onu söylemekte yarar var. 3 Aralık İkizler burcu Dolunay’ı ile birlikte hayatımızı sadece Dolunay enerjisi yönetmeye başlayacak.

İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın hayatımıza en büyük etkisinin bizi seçimlerimiz ve endişelerimiz arasında bırakması olacak, diyebiliriz. Dolunay’ın etkili olacağı önümüzdeki günlerde derinlerdeki korkularımız da açığa çıkacak ve neye inanacağımız konusunda kafamızı karıştıracak.

Bu dönemde İkizler burcunun enerjisiyle duygu dalgalanmalarına ve kararsızlıklara açık olmalıyız. Kafa karışıklarımızın artması ile hayatımızda gecikmeler ortaya çıkabilir. Aile bireylerimizden alacağımız eleştiriler de canımızı sıkabilir. Bu Dolunay döneminde anahtar kelime sabır olacak. Bunu aklımızdan çıkartmamalıyız.

Önümüzdeki süreçte yaşayacağımız tecrübeler, edeceğimiz sohbetler aklımızda daha fazla soru işareti yaratacak. Aslında İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay diğer Dolunaylardan çok farklı. Çünkü bu süreçte kesin sonuçlar ortaya çıkmayacak. Sonuçları yönlendirmek tamamen bizim elimizde. Kararsızlıklardan kurtulup doğru seçimler yaparsak hayatımızı yönetebiliriz.

İkizler Dolunay’ında inanmaya, umutlanmaya ve tatmin olmaya hiç olmadığınız kadar fazla ihtiyaç duyacaksınız. Kendinize inanmalı ve umudunuzu ne olursa olsun yitirmemelisiniz. Ancak o zaman elde ettiklerinizden memnun olabilir ve başarıya doğru koşabilirsiniz. Bu süreçte hiçbir kanıt olmasa bile içinizden gelen sesin sizi yönlendirdiği yol doğru çıkacak.

İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkisi önümüzdeki günlerde hem uzunca bir süre hem de yoğun bir şekilde etkisini göstermeye devam edecek. Bu yüzden kararsız kaldığınızda fazla takılmayın, sadece iç sesinizi dinleyin. Olumsuz olasılıkları unutun.

Düşüncelerinizi değiştirecek ve geçmişten gelen sorunlarla yüzleşmenizi sağlayacak olan İkizler Dolunay’ı bizi sarsabilir. Hayata bakış açımızın bu sürecin ardından değişmesi de mümkün. Bu yüzden size mantıklı gelmeyen durumları fazla düşünmek yerine boş vermeye çalışın. Şüphelerinize hayatın gerçekleri gibi yaklaşmayı bırakın. İkizler burcu enerjisi her zaman size daha derinleri göstermek isteyecektir.

Bu dönemde sonuçlardan memnun kalmazsanız bunun sizi daha yaratıcı olmaya ve daha çok çalışmaya iteceğini unutmamalısınız. İkizler Dolunay’ı bir yandan belirsizlikler ve kararsızlıklarla dolu ama bir yandan da sizi bir yan yolun içinden geçirip çok güzel bir ana yola çıkartacak güce sahip.

İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın gücünü hafife almamalısınız. Her konuda farklı bir çözüm yolunun olduğunu anlayacağınız bu Dolunay sürecinde hayatınızın her konuda ikinci şans elde edeceksiniz. Elde edeceğiniz şansları doğru kullanırsanız hızla istediklerinizi elde edeceksiniz.