Venüs Yay Burcuna Geçiş Yapıyor Yol Ayrımı

1 Aralık Cuma gecesi Venüs Yay burcuna geçecek. Peki, Yay burcuna geçen Venüs hayatımızı nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Yay burcuna geçmesi ile sosyal ilişkiler, para konuları, ahlaki değerler ve özgüven konuları en çok etkilenen gündem maddeleri olacak. Bu süreçte Yay enerjisi hayatımızda gündem maddesi olacak olan tüm konularda daha maceracı olmamızı sağlayacak. Venüs’ün Yay burcuna geçmesi hepimiz için farklılığın, yoğunluğun ve hızlının daha cazip olması anlamına geliyor.

Venüs’ün genel anlamda enerjisinin üzerimizde farklı etkiler yarattığı ve abartılı sonuçlar doğurduğu bilinen bir gerçektir. Sizi çeken şey umut vadeden bir konu da olabilir, sizi yanlış yöne götürüp dikkatini dağıtacak yanlış bir adım da. İkilemleri de beraberinde getiren Venüs Yay burcu ile birleştiğinde dikkatimi dağıtacak diyebiliriz.

Dikkat dağınıklığı bazen bizi eğlendirebilir, keyfimizi yerine getirebilir ve hayatta ciddi konulardan daha önemli şeylerin de olduğunu hatırlatabilir ama dikkat dağınıklığı işlerimizin aksamasına neden olmaya başladığında işler çığırından çıkabilir.

Venüs’ün Yay burcuna geçiş yaptığı dönemde heyecan verici ikili ilişkiler, eğlencenin doruk noktasına ulaştığı dans geceleri ya da arkadaş organizasyonları size çok çekici gelebilir. Büyük resimden baktığınızda sorunların daha küçük olduğunu aslında hayatınızda her türlü olumsuzluğun kabul edilebilir olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Ancak Venüs enerjisinin sizi aldatmasına izin vermeyin.

Bu dönemde Yay ve Venüs enerjisi bir araya geldiği için karşınıza iki farklı seçenek çıkacak. Seçeneklerden bir diğer toplumun kabul ettiği ve sizi çok da mutlu etmeyecek bir yol iken diğer seçenek belki herkese çılgınca gelecek ama aslında sizi çok mutlu edecek bir yol olacak. Bu süreçte bu seçeneklerden birini belirlemeniz gerekecek.

Venüs Yay burcuna geçerek dikkatinizi dağıtmaya çalışırken acil sorunları unutmaya çalışabilir, sorumluluklarınızı es geçebilir veya kendinizi rahatsız edici durumlara sokabilirsiniz. Bu geçiş aslında çok kafa karıştırıcı etkiler de doğurabilir.

Önümüzdeki günlerde her konuda önünüze farklı olanaklar çıkacak. Sosyal ilişkilerinize, ahlaki değerlerinize farklı bir perspektiften bakmaya başlarken aynı zamanda da Yay enerjisinin olumlu bakış açısı sayesinde daha fazlasını keşfetmek, risk almak için gereken cesareti bulacaksınız. Eğer sahip olduklarınızla mutlu değilseniz bu süreçte hayatınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz.

Venüs’ün Yay burcuna geçmesi hayatlarından memnun olmayanlar için kesinlikle bulunmaz bir fırsat olacak. Gözünüze bir perde inmiş gibi farklı yönlere gidecek ve hayatınızı istediğiniz gibi yapmak için cesurca savaşacaksınız. Ancak hayatlarını istedikleri gibi yönlendirmiş olanlar için tehlike çanları çalabilir. Dikkatinizi fazla dağıtmamaya çalışın.

Bu dönemde her burcun hayatı hızlanacak, hızla sonuçlar ortaya çıkacak. Küçük değişiklikler büyük dönüşümleri tetiklemeye başlayacak. Aniden kendinizi hiç bilmediğiniz bir yerde bulabilirsiniz. Hayatını değiştirmek isteyenlerin istedikleri o fırsat geldi. Hayatlarından memnun olanların ise özgürlüklerine özgürlük katarak başarı yolunda ilerlemeye devam etmesi gerekli.