İkizler Burcunda Yeni Ay

12 Haziran Salı gününü Çarşamba’ya bağlayan gece İkizler burcunda 22 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek. Peki, İkizler burcunda Yeni Ay burçları nasıl etkileyecek?

İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay seçimleri, yeni alınacak haberleri, sürprizleri, toplantıları, iletişimi ve farklı odak noktalarını simgeliyor. Yeni Ay enerjisi tüm bu konuların ön plana çıkmasını sağlayacak ancak Yeni Ay İkizler burcunda gerçekleştiği için aynı zamanda tüm bu konularda kararsızlıklar da yaşayabilirsiniz.

Yeni Ay döneminde sınırlar ortadan kalkıyor ve genişliyor. Çok daha esnek ve rahat hissedeceksiniz ancak yine İkizler enerjisi nedeniyle sınırlarınızın nerede başlayıp nerede bittiği konusunda ikileme düşmeniz de olası. Aniden gelişen durumlara ve yeni başlangıçlar yapmanıza neden olacak deneyimlere hazırlıklı olmalısınız.

İkizler burcunda Yeni Ay tüm burçlar için fikirlerin değişmesi anlamına da geliyor. Önümüzdeki günlerde yoğun bir şekilde etkisi altında olacağımız bu gezegensel olay bizi açık fikirli olmaya davet edecek. Bu günlerde yapacağımız en iyi şey fikirlerimiz konusunda keskin hatlara sahip olmamak ve farklı fikirleri de anlamaya çalışmak olacaktır.

Bu dönemde her ne kadar İkizler enerjisi sizi ikilemlere sürüklese de aynı zamanda çok daha canlı ve enerjik olmanızı da sağlayacak. Yapmanız gerekenleri ertelemeniz gerekmeyecek ve her şeyi halledebileceksiniz. Ayrıca uzun süredir yorgun ve bitkin hisseden burçlar için de bu Yeni Ay bir müjde olacak çünkü yorgunlukları bitirecek. Bunu iyi değerlendirin.

Önümüzdeki günlerde daha önce hiç duymadığınız ya da aklınızın ucundan bile geçmeyecek bazı gerçekleri öğreneceksiniz. Kendinizi tehlikeli durumların içinde bulabilir ve aslında güvende olduğunuzu düşündüğünüz kişilerin arasında kuyunuzu kazanlar olduğunu anlayabilirsiniz. Bu tür kişilere karşı tetikte olun ve saf davranmamaya özen gösterin yoksa sonra pişman olursunuz.

Yeni Ay dönemi acı gerçekleri ortaya çıkartacak olsa da aslında arkanızdan söylenen yalanlara da bir son verecek. Her türlü konuda hem yakınlarınızın hem de sadece uzaktan tanıdıklarınızın yalanları ortaya çıkıyor. Bu belki sizi en başta kırabilir ya da rahatsız hissetmenize neden olabilir ama bu gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz. Bunları bilmeden bir şey yok gibi davranmanızdan çok daha iyi olacaktır.

İkizler burcunda Yeni Ay bir yandan gerçekleri ortaya çıkartırken bir yandan da herkesin ikileme düşmesine neden olacak oldukça farklı bir süreci beraberinde getirecek. Bu da paranoyak hissetmenize neden olabilir ama bundan kurtulmak için şüpheler konusunda aşırıya kaçmayın. Hayatta zaten her şeyin farklı açıklamaları vardır, bunu unutmayın.

Gerçekten hissettiklerinize ve kalbinizin sesine önem verirseniz asıl gerçeklerin ne olduğunu daha kolay anlayabilirsiniz. Bu günlerde hem cesur olmalı hem de gözünüzü dört açmalısınız. Çok yakında aklınızdaki tüm sorular cevaplanacak ve hayatınız bambaşka bir yöne doğru ilerlemeye başlayacak.