Yeni Ay’ın Burçlara Göre Etkileri

12 Haziran gecesi İkizler burcunda 22 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşti ve hayatımızı etkisi altına aldı. Peki, Yeni Ay  tek tek burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Yeni Ay’ın etkisi ile hayatınızda iletişim artıyor. Aile dostlarınız, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle farklı etkinlikler için bir araya gelecek, uzun süredir üzerinizden atamadığınız stresten artık kurtulacaksınız.

 

Boğa: Yeni Ay’ın etkisi ile yakınlarınız arasında uzun süredir sizden bir şeyler saklayan kişilerin sırları açığa çıkıyor. Bu sırlar ilk başta belki sizi rahatsız edebilir ama her şeyi öğrendiğiniz için kendinizi şanslı hissetmelisiniz.

 

İkizler: Yeni Ay burcunda gerçekleştiği için bu süreç en çok sizi etkileyecek. Kendinizi bir anda çok daha yoğun bir hayatın içinde bulabilirsiniz. Bunu iyi bir şekilde atlatmak için sağlığınızı göz ardı etmeyin ve kendinize dikkat edin.

 

Yengeç: Yeni Ay’ın etkisi ile hayatınızda daha hassas bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi çok daha alıngan hissedebilirsiniz, bu konuda kontrollü olmaya çalışın. Aynı zamanda duygularınız da çok daha yoğun olacak.

 

Aslan: Yeni Ay’ın etkisi ile yoğun olan iş ve eğitim alanlarını bir kenara bırakıp ailenizle ilgilenmek isteyeceksiniz. Gelecek planlarınız hiç olmadığı kadar netleşecek ve gelecekle ilgili düşünmek sizi mutlu hissettirecek.

 

Başak: Yeni Ay’ın etkisi ile hayatınızda sevgi, aile, aşk, evlilik ve çocuk gibi konular ön plana çıkıyor. Maddi konularla ilgili düşünmeyi bırakıp sadece maneviyata odaklanmak isteyeceksiniz. Şansınız da artıyor.

 

Terazi: Yeni Ay’ın etkisi ile üzerinizdeki gerginlikler, agresiflikler ve can sıkıntıları uçup gidecek. Dertlerinizi çözmenin bir yolunu bulacak ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Bu nedenle sosyalleşme planları yapacaksınız.

 

Akrep: Yeni Ay’ın etkisi ile etrafınızdaki sizi gerçekten seven ve kuyunuzu kazmaya çalışan kişilerin kim oldukları ortaya çıkıyor. Öğrendiğiniz bazı şeyler can sıkıcı olabilir ama bu süreci iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

 

Yay: Yeni Ay’ın etkisi ile giderek yoğunlaşan hayatınız sakinleşiyor. Artık biraz kendiniz, aileniz, geleceğiniz ve sevdiklerinizle ilgili düşünmeniz gerekli. Özellikle geçmişiniz ve geleceğinizle ile ilgili sık sık düşüneceksiniz.

 

Oğlak: Yeni Ay’ın etkisi ile kendinizi farklı konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Özellikle edineceğiniz yeni hobiler, başlayacağınız bir dil ya da spor kursu veya yemek yapma atölyesi sizi çok daha mutlu edecektir.

 

Kova: Yeni Ay’ın etkisi ile beklediğiniz dinlenme dönemi geliyor. Artık derin bir nefes alıp kendinizi biraz dinlendirebilirsiniz. Bu sürede aile üyelerinizle sık sık bir araya gelecek ve eğlenceli anlar yaşayacaksınız.

 

Balık: Yeni Ay’ın etkisi ile uzunca bir süredir beklediğiniz ödemeleri alacaksınız. Maddi durumunuz düzelecek ancak bunu kötü bir şekilde kullanıp aldığınız paraları hemen harcamamalısınız. Biraz tasarruf yapın.