İkizler Dönemi Başlıyor

Bu hafta içinde Güneş İkizler burcuna geçiş yapıyor ve İkizler Dönemi başlıyor. Peki, İkizler Dönemi bize neler getirecek?

Öncelikle İkizler döneminin başlaması ile birlikte yoğun şekilde İkizler enerjisi altına gireceğimizi ifade etmekte yarar var. İkizler enerjisini daha iyi anlamak için de İkizler burcu özelliklerini bilmemiz gerekiyor.

İkizler burcu yönetici gezegeni Merkür olan oldukça uyumlu bir burçtur. İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler.

Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Aksine; kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar.

Bu nedenle onları tanımlayan sözcük ‘Düşünüyorum’ dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar. Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler.

 

Tüm bu özelliklerin önümüzdeki bir buçuk aylık süreçte bizim için çok büyük önemi olduğunu ifade etmek mümkün. Çünkü İkizler burcu enerjisi altında gireceğimiz için artık hepimiz bu özellikleri taşımaya başlayacağız. Genel anlamda çok hızlı hareket edecek, girdiğimiz ortamlara uyum sağlayacak ve sosyalleşme konusunda büyük başarılar elde edeceğiz.

Önümüzdeki dönemde yanlış anlaşılmalar konusunda çok daha dikkatli olmalıyız. Alacağımız yeni bilgiler, gireceğimiz ortamlarda yaşayacağımız farklı deneyimler ve kendi geleceğimize çizeceğimiz alternatif yol bizi ön plana çıkartacak. Ancak tüm bunların sonucunda tek bir olumsuz durumla karşılaşma ihtimalimiz var. O da İkizler burcunun temel özelliği olan kararsızlıklar ve bunun getirebileceği yanlış anlaşılmalar.

Güneş’in İkizler burcuna geçiş yaparak tüm hayatımızı bu enerji ile yöneteceği bu dönemde kararsız kalmamaya ya da kararsız kaldığımızda kalbimizin sesini dinlemeye, farkındalığımızı arttırmaya özen gösterirsek yanlış anlaşılmaların da önüne geçeriz. İkizler burcunun sadece kendi ikilemleri ile derdi olduğunu unutmayın. Bunun dışında İkizler enerjisi ve İkizler dönemi tüm burçların daha uyumlu, huzurlu ve başarılı olmasını sağlayacak.