Merkür İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. Peki, Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte iki gün önce başlayan İkizler döneminin etkisi biraz daha artacak diyebiliriz. Çünkü hepimizin de bildiği gibi Merkür İkizler burcunun yönetici gezegeni ve Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi durumun çok daha yoğun hale gelmesini sağlayacak.

Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile başlayan İkizler döneminin bize ikilemler, seçimler ve hızla değişen bilgi akışını getireceğini ifade etmiştik. Şimdi Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesi ile birlikte bunu kabul etmeyen, göz ardı eden ya da başını çeviren tüm burçlar her türlü konuda işin ikinci bir yönü daha olduğunu görecekler.

İkizler burcu ve Merkür enerjisi birleştiğinde hiç bir konuya tek taraflı bakamayacağımızı, olaylarda herkesi dinlememiz gerektiğini ve ne olursa olsun tek bir seçeneğe takılı kalmak zorunda olmadığımızı anlayacağız. Önümüzdeki günler oldukça öğretici olacak da diyebiliriz. Bu konuda mutlaka hazırlıklı olmalısınız.

İkizler enerjisinin artması ve Merkür’ün yönetici gezegen olarak öne çıkması ile birlikte hayatından memnun olmayanlar müjdeli haberler almayacak başlayacaklar. Her türlü konuda alternatif yollar olduğunu görecekler. Özellikle de iş değiştirmek, kariyer planını tekrar gözden geçirmek, mutsuz olduğunu ilişkisini bitirmek isteyen ama tüm bunları bir türlü yapamayan kişiler yapmaları gerekeni yapacak gücü bulacaklar.

Önümüzdeki günlerde aslında tüm burçların yaşayacağı deneyimler çok önemli olacak. Çünkü Merkür ve İkizler enerjileri bizi öğretici bir sürece sokacak. Önümüze bakmanın gerçekten ne demek olduğunu çok daha iyi anlayacağız. Adım adım istediklerimizi elde etmeye yaklaşırken ayrıca kendi içimizde stresimizi atmanın da bir yolunu bulacağız.

İkizler Dönemi ve bu süreci güçlendiren Merkür enerjisi bizim bu dünyada sadece bir kum tanesi kadar küçük olduğumuzu bize çok iyi bir şekilde hatırlatacak. Güneş ile Merkür’ün uyumlu hareketi en son 14 Mart’ta başlamış, kısa süre sonra son bulmuştu. Böylece o günlerin ardından kaotik döneme giriş yapmıştık.

Yeniden Güneş ile uyumlu hareket etmeye başlayan Merkür 21 Haziran’da başlayacak olan Yengeç dönemine kadar bize oldukça olumlu bir dönem vaat ediyor. Bu dönem içerisinde yapmak istediklerinizi yapabilir, yarım kalan işlerinizi halledebilir, yeni başlangıçlar yapıp bu başlangıçları sağlamlaştırabilirsiniz. Kendinize yeterince zaman ayırdığınızdan emin olun.