İkizler Dönemi Devam Ediyor Burçlar için Yol Haritası

Bir süre önce Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile İkizler döneminin başladığını ifade etmiş, burçları nasıl etkileyeceğini anlatmıştık. Peki, İkizler enerjisinin yoğunlaştığı bu süreçte neler yapmalıyız?

İkizler dönemi başlayalı yaklaşık bir hafta on gün oldu. Bu süre içinde temel gezegen ve asteroitlerin de İkizler burcuna geçmesi ile hayatımızdaki İkizler enerjisi de arttı. Belki de İkizler döneminin çok etkin olduğu bir sürece girdik. Bu süreci en iyi şekilde atlatmak ve istediklerinizi elde etmek istiyorsanız mutlaka İkizler yol haritasından yararlanmanız gerekir.

İkizler dönemi daha önce de belirttiğimiz üzere ikilemler, hayati karar ve seçimlerin, dış kaynaklardan alınacak bilgilerin dönemi. Beklenmedik durumlar, aniden gelişen olaylar, hiç bilmediğimiz sırların ortaya çıkması ve bunun sonucunda da yapılacak hayati seçimler İkizler döneminin en önemli gündem maddesi diyebiliriz.

Bu dönemde daha iyi hissetmek, hedeflerinize ulaşmak, ikili ilişkileriniz, kariyer ve eğitim hayatınızda daha iyi olmak istiyorsanız öncelikle İkizler enerjisinin en büyük olumsuz yanı olan kararsızlığı bir kenara bırakmalısınız. Biraz daha net olmalı, sorunlara pratik çözümler bulmalı ve iç sesinizi duymayı öğrenmelisiniz. Böylece kararsızlıklarla vakit kaybetmezsiniz.

Kararsızlıkları aşmak için de yapılması gereken daha fazla soru sormaktır. Doğru soruların doğru zamanlarda sorulması her zaman için problemin çözümü anlamına gelir. Bu günlerde aynı zamanda detaylar çok daha fazla artacağı için bir konuya takılıp kalmak için iyi bir zaman değil. Aklınızdaki bir konuyu kısa sürede sonuca ulaştırmalı ve yeni konuya geçmelisiniz.

İkizler enerjisinin artması aynı zamanda da tüm burçların daha neşeli, daha enerjik ve hareketli olması anlamına da geliyor. Kararsızlık kısmını aşmayı başarırsanız İkizler enerjisinin olumlu yönlerinden faydalanarak çok daha fazla üretim yapabilir, özellikle el becerisi gerektiren konularda, yemek yapmada ya da seramik, resim gibi atölye çalışmalarında daha başarılı olabilirsiniz.

Bu hafta İkizler döneminin merkezine yani İkizler enerjisinin en yoğun halini aldığı sürece gelmiş bulunmaktayız. Bu haftanın ardından İkizler enerjisi yavaş yavaş azalacak ve gezegenler Yengeç dönemi için hazırlıklara başlayacak. Bu nedenle İkizler enerjisinin en yoğun olduğu bu süreçte mutlaka aklınızdaki her türlü soru konuyu farklı yönleriyle de incelemeye bakın.

Önümüzdeki günlerde çeşitlilik, hız, açıklanan bilgiler, soru işaretleri, yoğunluk ön plana çıkacak. Tüm bunlarla başa çıkmanın yolu dürüst olmak, etrafınızdaki kişilere ani tepkiler vermemek ve her zaman için olayları farklı yönleri ile ele almaktan geçiyor. Bunları unutmazsanız mutlu ve enerji dolu bir hafta geçirebilirsiniz.