Pallas Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Pallas asteroidi Yengeç burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızdaki Yengeç enerjisi artıyor. Peki, Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile hayatınızda sevgi, şefkat ve manevi değerler gibi konulara daha fazla önem vermeye başlıyorsunuz. Maddiyatın geri plana geçmesi sizi sevgi ve güven duygusu arayışına yönlendirecek.

 

Boğa: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile kalp kırıklıklarınızla ilgili harekete geçeceksiniz. Kırgınlıklarınızın daha fazla canınızı sıkacağı bu dönemde kalbinizi kıran kişileri hayatınızdan çıkartmak ve onları tekrar görmemek isteyeceksiniz.

 

İkizler: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile hayatınız daha yoğun hale gelecek. Hem günlük işleriniz artacak hem de çok daha fazla gelecek planı yapmanız gerekecek. Yorulup sağlığınızın bozulmasını istemiyorsanız dikkatli olun.

 

Yengeç: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi en çok sizi etkileyecek çünkü bu geçiş burcunuzda gerçekleşiyor. Karakter özellikleriniz güçlenerek ön plana çıkacak. Kendi gücünüzü sakın hafife almayın istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz.

 

Aslan: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile sert yapınızın altındaki yumuşak, sevgi dolu ve hassas kişiliğiniz ortaya çıkacak. Bu süreçte hem daha duygusal olacaksınız hem de bunun yanı sıra ani tepkiler vermeniz mümkün.

 

Başak: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile kendinizi soyutlama ihtiyacı duymanız olası. Kendinizi diğer insanlardan ayırmak, yalnız kalmak, kafa dinlemek ve düşünmek sizin için en önemli gündem maddeleri olacak.

 

Terazi: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile sevdiğiniz kişilere olan düşkünlüğünüz artacak. Aile üyelerinizle daha çok görüşmek ve onlara sevginizi ifade etmek isteyeceksiniz. Ancak olumsuzluklar için fazla endişe etmeyin.    

 

Akrep: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile daha enerjik ve mutlu hissedeceksiniz. Uzun süredir canınızı sıkan sorunların artık üstesinden gelmeniz olası. Bu süreci iyi değerlendirirseniz hayatınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.

 

Yay: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile kafa karışıklıklarınız artabilir. Gelecek planları konusunda daha fazla düşünmeye ve stres yapmaya başlayabilirsiniz. Tüm bunlardan sıyrılmak için tek yapmanız gereken kalbinizin sesini dinlemek.

 

Oğlak: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile maddi ve manevi kazançlar konusunda kendinizi daha hırslı hissedeceksiniz. Burcunuzun temel özelliklerinden biri olan mükemmeliyetçiliğiniz de artacak ama bunu abartmamanız çok önemli.

 

Kova: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile arkadaşlarınızla daha çok görüşmek isteyeceksiniz. Eğlence sizin için daha önemli olacak ama kafa dağıtırken sorumluluklarınızdan sıyrılamazsınız. Anı yaşarken pişman olacağınız adımlar atmayın.

 

Balık: Pallas’ın Yengeç burcuna geçmesi ile hem sorumluluklarınız hem de üretiminiz artacak. Hayatın her alanında yaratıcılık enerjiniz size yol gösterecek ve yükselmenizi sağlayacak. Başarılı, şanslı ve keyifli bir süreçtesiniz.