Juno Asteroidi Balık Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonu Juno asteroidi Balık burcuna geçiş yapacak. Peki, Juno asteroidinin Balık burcuna geçmesi ile hayatımızda neler olacak?

Kısa bir süre önce Balık dönemine girmemizle temel gezegen ve asteroitler de Balık burcuna geçmeye devam ediyor. Bu yüzden de hayatımızda Balık enerjisi baskın olarak bizi etkiliyor. Balık enerjisi nedeniyle hayatımızın gündem maddeleri sevgi, duygularımız, aşk ve ideallerimiz olmaya devam edecek.

Juno asteroidinin Balık burcuna geçmesi ile birlikte her türlü ilişkide duygular ön plana çıkıyor. Karşılıksız sevgi ve sadakat konularının öne çıkması ile iş ilişkileri bile farklı koşullardan etkilenecek diyebiliriz. Kişisel duygular mantıkla karar verilecek konularda da öne çıkarak işleri karıştırabilir.

Bu dönemde ilişkilerde güç çatışmaları da olacak. Ancak bu çatışmalar hiç de beklendiği üzere açıktan değil tam tersi duygusal yönden olacak. Bu konuda dikkatli olmakta yarar var. Önümüzdeki günlerde Balık enerjisinin etkisiyle kurban ve kazanan pozisyonları netlik kazanacak.

Juno asteroidinin Balık burcuna geçesi ile eğer sizi üzüp kıran kişiler varsa veya bilerek canınızı acıtmak isteyenler varsa bu süreçte pişman olacaklar diyebiliriz. İnsani duygular da kabaracağından herkes kalbinin sesini dinlemeye yatkın olacak. Bazı konularda herkes kendi çıkarlarını düşünüp karşısındakini kırmaya yatkın bile olsa genel anlamda sakinlik hakim olacak.

Önümüzdeki günlerde yıldırım aşklarına hazır olmalı ama bu konuda kesinlikle çok dikkatli davranmalısınız. Belki aniden hoşlandığınız kişi ile iyi vakit geçirebilir, eğlenebilirsiniz ama gerçek hayat sadece eğlenceden ibaret değildir, bunu unutmadan hareket edin.

Balık enerjisinin etkisiyle yine tüm burçlar daha üretken, yaratıcı ve affedici olacaklar. Ertelediğiniz ya da tamamlamak istediğiniz işler varsa bunlarla ilgilenmenin de uygun zamanı geldi. Ortaklık ilişkilerinde sorunlara açık olun ama çözüm odaklı davranın. Sözlü anlaşmalar konusunda da biraz daha tedbirli olup yazılı anlaşmalara yönelin.

Bu haftayı iyi değerlendirmek için yaratıcılığınızı kullanmanızda fayda olacaktır. Balık enerjisi nedeniyle sevdiğiniz herkes için kolayca fedakârlık yapabilirsiniz ama sizin de bir hayatınız olduğunu aklınızdan çıkartmamalısınız. Çünkü bazen bazı fedakarlıklar insanın sırtına yük olarak da binebilir.

Juno asteroidinin Balık burcuna geçmesinin etkileri 27 Mart’a kadar devam edecek diyebiliriz. Dalga dalga artıp bir süreden sonra etkisi azalacak bile olsa bu süre boyunca kabullenme, fedakarlık ve rahatlama konuları gündeminizden düşmeyecek. Hayatınızda her türlü konuda değişiklikler olması da olası. Yeni bir sayfa açmaya meyilli olacaksınız. Balık enerjisinin büyülü etkisini iyi değerlendirirseniz mutluluğu yakalayabilirsiniz.