Venüs Neptün Karşılaşması

Bu hafta Neptün ile Venüs arasında bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Venüs – Neptün karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Venüs ile Neptün karşılaşması tüm burçları sosyal ilişkileri, manevi değerler ve finansal konularda etkileyecek. Bu karşılaşmada baskın burç Balık olduğundan aynı zamanda haftanın gündem maddeleri üretkenlik, yaratıcılık ve aşk da olabilir.

Venüs – Neptün karşılaşmasının etkili olduğu süre içinde hayallerimiz zihnimize üşüşecek ve bizi her konuda etkileyecek diyebiliriz. Baskın burç olan Balık enerjisinin etkisi ile duygularımız ortaya çıkacak, sınırlarımız kalkacak ve mantığımız belki de uzun süredir olmadığı şekilde tamamen devreden çıkacak.

Bu süreçte kalbinizin sesini sürekli duyacaksınız. Kalbinizin söylediklerinin doğru olacağını ve iç güdülerinizin de hiç olmadığı kadar güçleneceğini söylemekte yarar var. Maddiyat sizin için önemsiz hale gelirken manevi değerlere daha fazla düşkün olacaksınız. Hayata daha idealist yaklaşacak ve amaçlarınıza ulaşmak isteyeceksiniz.

Hem Venüs ve Neptün gezegenleri hem de Balık enerjisi mantığınızın devreden çıkmasına neden olacağı için bu süre içinde ani kararlar almamaya, harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya ve aşk konusunda tüm sınırlarınızı kaldırıp her şeyi feda etmeden önce iki kere düşünmeye ihtiyacınız var, bunu unutmayın.

Bu dönemde ortaklıklar, kariyer ve eğitim konularına fazla idealist yaklaşacağınız için etrafınızdaki kişiler, sizi sevenler ve aile üyeleriniz sizin için endişelenebilir. Ancak eğer hayallerinizi gerçekleştirme konusunda kararlıysanız asla geri adım atmayın. Balık enerjisi sizi sonuna kadar destekliyor olacak.

Aşkı arayan burçların bu hafta içinde aşık olması veya ruh eşleri ile karşılaşması olası. İlişkisi olan burçlar ise ilişkilerini bir adım öteye evliliğe taşıyabilirler. Ayrıca yakın arkadaşları ya da aile üyeleri ile kırgınlıklar yaşayanların bu sorunları kolayca aşacağını da söylemekte yarar var. Çünkü önümüzdeki günler sevgi kavramı herkes için çok daha güçlü hale gelecek.

Venüs – Neptün karşılaşmasının etkili olacağı günlerde cesur da olacaksınız, motivasyonunuzu kaybetmeyecek ve odaklanmak istediğiniz işler konusunda da hiç beklemediğiniz kadar hızlı sonuçlar elde edebileceksiniz. Sevdiğiniz şeylere eğilin, kurslara katılın ve içinizden geldiği gibi davranın bu dönemin sonunda kendinizi çok rahatlamış hissedeceksiniz.

Venüs – Neptün karşılaşmasında Balık enerjisi baskın olacak demiştik. Bu yüzden ani duygu dalgalanmaları yaşayacağınızı da hatırlatmakta fayda var. İçinizden geldiği gibi davranın ama söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeden konuşmayın yoksa kalp kırabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olduğunuz sürece istediğiniz her konuda bu gezegensel karşılaşma sizin arkanızda olacak.