Jüpiter Merkür Karşılaşması Yol Ayrımı

Bu hafta Akrep burcunda geri hareket eden Jüpiter ile Koç burcunda geri hareket eden Merkür karşılaşıyor. Peki, Jüpiter ile Merkür’ün karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Merkür ile Jüpiter karşılaşmasının tüm burçlar için çok etkili olacağını söylemekte yarar var. İkisi de geri hareket eden gezegenlerin karşılaşması herkesin hayatında bir yol ayrımına gelmesine neden olacak.

Akrep burcunda geri hareket eden Jüpiter ile Koç burcunda geri hareket eden Merkür karşılaştığında hepimiz umut ve umutsuzluk arasında bir yol ayrımına geleceğiz diyebiliriz. Geri hareketin neden olduğu aksilikler, sorunlar ve sinir bozuklukları canımızı sıkarken geri hareket eden iki gezegenin karşılaşması ile tamamen umutsuzluğa düşmeyi ya da umut ışığımızı güçlendirmeyi seçeceğiz.

Kısacası Jüpiter – Merkür karşılaşması bizim için bir karar sürecini de beraberinde getirecek diyebiliriz. Bu karar sürecinde geri hareket eden iki gezegen bir yandan bizi aşağı çekmeye çalışırken bir yandan da bizi bir sınava tabii tutacak. İçimizdeki gücün, inancın ve kendimize olan güvenimizin ne kadar güçlü olduğunu anlayacağız.

Bu dönemde bir savaşçı gibi tüm sorunlara karşı koymalı, yılmadan çalışmaya ve ilerlemek için uğraşmaya devam etmeliyiz. Ayrıca sabırsız davranmamalı ve aceleyle karar almamalıyız. Yoksa kendimizi hiç istemediğimiz bir duruma düşürebiliriz, bunu unutmayın. Bu sınavı geçmek istiyorsanız yavaş olun ve detaylara da dikkat edin.

Jüpiter ile Merkür karşılaşması Akrep ve Koç burçlarında gerçekleştiği için aynı zamanda önümüzdeki günlerde biraz daha cesur olacağız. Karar alma süreçlerimizde bu da etkili olacak. Akrep ile Koç’un bize vereceği cesaret içimizdeki umut ışığını fark etmemiz için de bize yol gösterecek. Tünelin sonundaki ışığı görmek için inanmanız gerektiğini unutmayın.

Bu hafta içinde sosyal hayatınız biraz azalabilir ve içinize dönebilirsiniz. Kariyer ve eğitim konularında yoğunlukların yaşanması da olası. Ayrıca gerçekler ve dürüstlük sizin çok daha önemli olacak. Yaşanacak sorunları aşmak için ailenizden, sevdiklerinizden ve arkadaşlarınızdan da destek alacak, kötü gün dostu kimmiş onu göreceksiniz.

Sınavlarla, yeni deneyimlerle ve yol ayrımlarıyla geçecek olan bu süreç tüm burçları olgunlaştıracak. İki geri hareket eden gezegenin bu yolda karşılaşması oldukça nadir gezegensel karşılaşmalardandır, bunu aklınızdan çıkartmayın çünkü bu günler zorlukları ve sorunları getirdiği gibi yol ayrımına geldiğinizde doğru seçimleri yaparsanız sizi çok parlak bir geleceğe çıkartacak. Yolunuzu bulmak için iç sesinizi dinleyin…