Uranüs Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Uranüs Boğa burcuna geçiş yapıyor. Peki, Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile hayatımızda neler değişecek?

Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile 15 Mayıs Boğa burcunda Yeni Ay öncesinde Boğa enerjisinin yoğunlaşacağını söylemek mümkün. Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile başlayan Boğa etkisi Boğa burcunda Yeni Ay ve diğer büyük gezegenlerin Boğa burcuna geçişleri ile giderek gücünü arttıracak.

Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi tüm burçların biraz daha sakinleşeceğinin de habercisi diyebiliriz. Boğa enerjisinin etkin olacağı süreçte kendinizle, hayatınızla ve yapmanız gereken değişikliklerle ilgili düşünebilir, yeni başlangıçlar yapmaya hazırlanabilirsiniz. Uranüs Yeni Ay dönemine kadar Boğa burcuna kalacağı için önümüzdeki on günlük süreç aslında tüm burçlar için tür geçiş dönemi olacak.

Bu dönemde yeni bir sayfa açma fikri aklınızda şekillenecek ve Yeni Ay’a kadar detayları düşünmeye başlayacaksınız. Yeni bir diyet programı ya da spora başlamak için de bu günler çok uygun. Eski kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçebilir daha sağlıklı olmak için farklı bir rutin uygulamaya da başlayabilirsiniz. Hem duygusal hem de fiziksel olarak biraz iyi hissedeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde Boğa enerjisinin artması ile manevi değerler, ekonomik durumunuz ve gelir kaynaklarınız gibi konuların da ön plana çıkacağını söylemek mümkün. Oldukça sakin geçecek bu süreç aslında daha çok zihninizle ilgili olacak. Çünkü gündem maddeleri, gelecek planları, hayaller zihninizde şekillenecek. Somut adımlar atmak için hazırlanmaya başlayacaksınız.

Uranüs enerjisi tüm burçlar için güvenlik algısının da değişmesi anlamına geliyor. Herkesin kendini güvende hissetme ihtiyacı artarken bir yandan da bu güvenliğin nereden geldiği konusu akılları karıştıracak diyebiliriz. Güvenlik duygusu bir aşk, ev, aile, iş ya da nereden geliyorsa tüm burçlar ona çok daha sıkı sıkıya tutunacak. Eski düşüncelerini ve duygularını bir kenara bırakıp yepyeni iç güdülerle hareket edeceğiz.

Bu haftayı en iyi şekilde değerlendirmek için Uranüs ile Boğa enerjisinin sağladığı gücü iyi kullanmalısınız. Kendinize güveniniz, inancınız ve saygınız artarken etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminiz de biraz daha rahat hissedeceksiniz. Tüm bu olumlu durumları hayatınızda kullanırsanız Yeni Ay döneminde açacağınız yeni sayfa tam size tam istediğini hayatı sunabilir. Değişim ve dönüşümü kabul etme, bu dönüşüm sürecine en iyi şekilde hazırlanma zamanı geldi