Jüpiter – Plüton Karesi

Bu hafta sonunda Terazi burcundaki Jüpiter ile Oğlak burcunda geri hareket eden Plüton arasında 17 derecelik bir kare açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Jüpiter – Plüton karesi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Jüpiter ile Plüton arasında oluşan kare açının en önemli gezegensel karşılaşmalardan biri olduğunu söylemekte yarar var. En son 24 Kasım 2016’da oluşan Jüpiter – Plüton karesi 2017 yılında ilk kez oluşacak ve bizi bir dönüm noktasına taşıyacak. Bu süreçte hepimiz başarı ve ilerleme dönemine giriyoruz.

Jüpiter – Plüton karesinin etkili olduğu dönemde kaderimizin bizi alıp çok farklı bir noktaya taşıyacağını söylemek mümkün. Bu zaman diliminde etrafınızdaki kişileri kolayca etkileyebilir ve ikinci aşamaya geçmek istediğiniz konularda da bir sonraki seviyeye ilerleyebilirsiniz. Artık olgunlaşmanızın, ilerlemenizin ve inançlarınız ile hayallerinize sahip çıkmanızın zamanı geldi.

Bu dönemde sadece Plüton geri harekette olduğu için tepkilerinizin yersiz olmamasına karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü bu zaman diliminde başarınızın ardındaki tek engel siz ve yersiz çıkışlarınız olabilirsiniz; başarılı, zengin, mutlu ya da her ne istiyorsanız onu olmak için karşınızda başka hiçbir engel yok, bunu unutmamalısınız.

7 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Dolunay dönemine kadar her türlü konuda olumlu enerji yanınızda. Özellikle de hafta sonunu iyi değerlendirmeli ve tüm negatif enerjilerinizden kurtulmalı, çok daha keyifli bir sürece başlamalısınız. Başarısızlık olarak kabul edeceğiniz şeyler bile bu süreçte karşınıza farklı olumlu sonuçlar çıkartacak.

Bu hafta sonunda gezegenlerden alacak olduğunuz etkiyle beraber iş ve kariyer hayatınızda hızlı ilerlemeler içerisinde olacaksınız. Kariyer hayatınızda zorlukla karşılaşmak istemiyorsanız planlı olmalı ve çizdiğiniz yoldan şaşmamalısınız. Ayrıca bu süreç içerisinde iletişim yeteneğiniz üst seviyelere çıkacak. İkili ilişkileri ilgilendiren bir alanda çalışıyorsanız performansınız göz dolduracak. İş hayatınızda canınızı sıkacak en ufak bir durumla bile karşılaşmayacaksınız.

Jüpiter – Plüton karesinin etkisi ile birlikte sürekli olarak yeni insanlarla bir arada bulunacaksınız. Sizi mutlu edecek, hayatınıza renk katacak kişilerle aranızdaki bağları kuvvetlendireceksiniz. İlişkisi olan burçların bu süreçte evlilik ya da nişan gibi kararlar alması, evli olan burçların çocuk sahibi olmaya karar vermesi ve son olarak da ilişkisi olmayan burçların hayatının aşkı ve ruh eşi ile tanışması olası.

Her alanda olumlu enerjilerin bizi beklediği bu dönemi çok iyi değerlendirmelisiniz. Önünüze çıkan fırsatları sakın kaçırmayın. Şaşkınlığa kapılıp ya da kendinizi kötü hissedip yersiz tepkiler vermezseniz büyük bir ilerleme kaydedeceksiniz. Kendinize inanın çünkü gezegenler size yardım etmek için geliyor.