Merkür – Vesta Karşılaşması

Bu hafta Merkür Başak burcunda ileri hareket eden Vesta asteroidi ile karşılaşacak ve 7 derecelik bir açıyla paralel konum alacaklar. Peki Merkür ile Vesta’nın 7 derecelik paralel konumu bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle bu karşılaşmada Vesta asteroidinin baskın olacağını ve hayatımızı çok daha güçlü bir şekilde etkileyeceğini söyleyebiliriz. Başak burcundaki Vesta asteroidi Merkür ile karşılaştığında en çok iletişim konularını etkileyecek. Ayrıca bilgi akışının artmasına neden olacak.

Bu hafta içinde etrafınızda yüzünüze gülen ama arkanızdan dedikodu yaparak yalan yanlış haberler yayan insanlara karşı çok dikkatli olmalısınız. Çünkü bilgi akışının artması ile beraber sosyal medya aktiviteleri, dedikodular artabilir ve hiç beklenmedik sürpriz gelişmeler olabilir. Gizli konular gün yüzüne çıkabileceği gibi insanların düşünmeden konuşmaya başladığına da şahit olabilirsiniz.

Bu dönemde bu kişiler aile üyeleriniz, sevdiğiniz arkadaşlarınız ya da partneriniz bile olsa etrafınızdaki insanların söylediklerine fazla aldırmamalısınız. Çünkü Merkür ile karşılaşan Başak burcundaki Vesta asteroidi insanların sözlerine takılıp kalmanıza neden olabilir. Bunun can sıkıcı bir hale gelmemesi için tek yapmanız gereken hoşunuza gitmeyen şeylere karşı kulaklarınızı tıkamak olacak.

Merkür – Vesta karşılaşmasının etkilerinden bir diğeri de hayatınızdaki sorunların çözümlerini gazete köşe yazılarında, makalelerde, kitaplarda ya da internette aramaya başlamamız olacak. İletişim ve teknoloji çağının getirilerinden biri olarak hepimiz pek çok ihtiyacımız olan bilgiye kendimiz ulaşmayı tercih ediyoruz ancak eğer konu sağlık sorunları ya da uzmanlık gerektiren şeylerse mutlaka ihtiyacınız olan bilgileri uzmanlarından öğrendiğinizden emin olmalısınız.

Bu hafta içinde 7 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay başlayıncaya kadar Merkür – Vesta karşılaşmasının etkilerini yaşamaya devam edeceğiz. Bu süreçte kendi düşüncelerinize ya da etraftan duyduklarınıza takılıp kalmadığınıza ve uzmanlık gerektiren konuları internet gibi kaynaklardan araştırmadığınıza emin olun.

Başak burcunda ilerleyen Vesta asteroidi tüm burçların kendini daha enerjik, canlı ve aktif hissetmesine neden olacak. Bu enerjiyi günlük işlerinizde, iş yerinizde ya da yapmanız gereken şeylerde kullanırsanız çok verimli sonuçlar alacaksınız. Ancak iş yaparken sizi eleştirenler olursa bunların çoğunun sizi kıskanıyor olabileceğini de aklınızdan çıkartmayın.

Bazı durumlarda sadece içinizden gelen sesi yani kalbinizin sesini dinlemeniz ve asıl istediğinize odaklanmanız gerekir. Bu hafta da o zamanlardan biri. İç sesinizi dinleyin ve kendi isteklerinize göre hareket edin. Etrafınızdaki kişilerin kişisel sınırlarınızı çiğnemesine izin vermezseniz hiç olmadığını kadar mutlu olacaksınız, unutmayın!