Jüpiter – Uranüs Zıtlaşması

Bu hafta Terazi burcunda geri hareket eden Jüpiter ile Koç burcundaki Uranüs arasında 22 derecelik bir ters açı oluşacak. Yani Jüpiter ile Uranüs 22 derecelik bir ters açı ile karşı karşıya geliyorlar. Peki Jüpiter ile Uranüs’ün arasında oluşacak ters açı bizi nasıl etkileyecek?

Jüpiter ile Uranüs arasında oluşacak ters açının öncelikle uzun süredir oluşan en yoğun ve en karmaşık gezegensel karşılaşmalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu ters açıda Jüpiter ters hareket ederken Uranüs düz hareket ediyor ve birbirleriyle zıtlaşmaları hayatımızda oldukça gergin bir etki yaratıyor.

Jüpiter Uranüs zıtlaşmasının hayatımızı inanılmaz bir şekilde hızlandıracağını söylemek mümkün. Yarım kalan her türlü iş, belirsiz ilişkiler ve karasız kalınan konular olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlanacak. Uranüs ile Jüpiter ya bize hayatımızın dönüm noktası olan şansı tanıyacaklar ya da ne yazık ki çok yara alabileceğimiz ve kalıcı etkileri olacak talihsizliklerin ortaya çıkmasına neden olacaklar. Belirsizlikler olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlanacağı için rahatlayabilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter geri hareket etmeye devam ettiği ve Uranüs ile arasında bir ters açı oluştuğu için yeni şeylere başlamak için iyi bir dönem değil. Yeni aktiviteleri biraz ertelemenizde yarar var. Bir süreliğine biraz daha sakin ve durağan bir hayat düzeni belirlemek isteyebilirsiniz. Çünkü zaten Uranüs ile Jüpiter arasındaki ters açı hayatınızı hiç istemediğini kadar hızlı ve olağandışı hale getirecek.

Bu dönemde iletişim ve ulaşım alanlarında küçük aksilikler ortaya çıkması da olası. Ayrıca daha önce de belirttiğimiz gibi bu ters açı her türlü konuya sonuca bağlayacak. Ancak bu sonuçlar bir anda ortaya çıkmadığından emin olabilirsiniz çünkü Jüpiter ile Uranüs arasında oluşacak ters açı sadece hayatınızda hali hazırda bulunan belirsizlikleri yok edecek.

Bu dönemin sonunda hayata çok daha net bir bakış açınız olacak. İnandığınız temel değerlerin bile değişeceği sonuçlarla karşılaşacaksınız. Bu hafta biraz daha inançlı olmanız gerekli. İyimser düşünün ve beklenmedik durumlar karşısında soğukkanlı olmaya çalışın. Belki de bu dönemin sonunda hiç olmadığınız kadar özgürleşeceksiniz. Sizi zora sokan belirsizlikler öyle ya da böyle kaybolacak. Sonuca odaklanmaya çalışın!