Venüs Geri Harekete Başlıyor

5 Mart’ta Venüs Koç burcunda 13 derecelik bir geri harekete başlıyor. Peki bu geri hareketin hayatımıza etkileri neler olacak?

Venüs’ün geri harekete başlaması ile birlikte yeni ve ani gelişmeler gündem maddesi haline gelecek. Ayrıca hayatımızın çok daha eğlenceli ve hareketli hale geleceğini de söylemek mümkün. Eğer bir süredir hayatınızın sıkıcı hale geldiğini ya da monotonlaştığını düşünüyorsanız Venüs’ün Koç burcunda geri hareket ettiği dönemin size çok iyi geleceğinden emin olabilirsiniz.

Venüs’ün geri başlamasının etkilerinden bir diğeri de hepimizin bu dönemde çok daha cesaretli olması olacak. Venüs Koç burcunda geri hareket ettiği için bu dönemde bize cesaret, özgüven, özgürlük gibi hisler aşılayacak. Kendimizi bu dönemde çok daha iyi ifade edebileceğimizi ve zihnimizin netleşeceğini de söyleyebiliriz. Bu hafta aşık olmayanlar aşık olacak, aşık olanların ise aşklarına çok daha tutkuyla bağlanacağını söylemekte yarar var. Ayrıca hayatımızdaki her konuda daha hırslı olacağız.

Venüs’ün Koç burcundaki geri hareketi ile birlikte hayatımıza girecek en büyük olumsuz enerji ise hayatımızdaki her şeyi ya siyah ya beyaz olacak olması. Yani bu dönemde artık ya hep ya hiç diyeceğiz. İşimize ya çok başarılı olacak ya işten ayrılacağız, aşkımızı ya anlık bir kararla ileri seviyeye taşıyacak ya da bitireceğiz. Venüs’ün geri hareketi hayatımızdaki belirsiz alanların yok olmasını sağlarken aynı zamanda da hepimizi kesin kararlar almaya zorlayacak. Bu dönemde çok sevdiğiniz şeylerden hoşlanmadığını fark ederseniz ya da tam tersi hiç hoşunuza gitmeyen şeyleri sevmeye başlarsanız hiç şaşırmayın. Venüs bizi şaşırtmaya geliyor.

Venüs’ün Koç burcundaki geri hareketi ile ilgili olarak son olarak da bu dönemde hayatımızda keskin değişiklikler olacağını söyleyebiliriz. Bu dönemde ahlaki değerlerimiz, etrafımızdaki kişilere bakışımız, hayat tarzımız, hedeflerimiz ve hayallerimizle ilgili çok keskin değişiklikler yaşayabiliriz. Bu yüzden bu dönemde hiçbir şeyin imkansız olmayacağını unutmamalısınız. Venüs’ün geri hareketi hayatta her şeyin mümkün olduğu bir zaman dilimine kapı açıyor. Ani değişiklik, duygu yoğunlukları, hırslar için atılan adımlar ya da büyük fedakarlıklar bu dönemde bizi bekliyor. Bu dönemde yapabileceğiniz en iyi şey hem kendinize hem de etrafınızdakilere karşı çok daha anlayışlı olmanız olacaktır.