Jüpiter Venüs Zıtlaşması

Bu hafta Akrep burcunda geri hareket eden Jüpiter ile Boğa burcundaki Venüs arasında bir karşılaşma olacak. Peki bir savaşa dönüşen bu karşılaşma bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Jüpiter ile Venüs arasındaki karşılaşmanın aslında bir savaş ya da zıtlaşma olduğunu unutmamalıyız. Bu gezegensel karşılaşmada Jüpiter ile Venüs bizi büyük bir ikilemin içine sokacak. Ancak bu ikilemden kurtulmak ve başarıya ulaşmak istiyorsanız zorlu bir süreci de atlatmanız gerekecek.

Bu süreçte Jüpiter geri hareket ettiği içi konsantrasyon sorunları yaşayabilirsiniz ve odaklanmanız gereken konularla ilgili dikkatiniz dağılabilir. Bu nedenle kendinizi kontrol etmek için biraz daha fazla çabalamanız gerekecek. Zorlandığınız anlarda derin nefesler alın ve bundan nasıl kurtulacağınızı düşünün.

Jüpiter – Venüs zıtlaşması sırasında tüm burçlar ne yazık ki kendilerini bir kaosun içinde bulacaklar. Bu durum dışarıdan her şey yolundaymış gibi bir izlenim oluşmasına neden olabilir ancak içimizde bir savaş hakim olacak. Bu nedenle bu günlerde kendini kontrol edebilenler ve zihnini sakinleştirebilenler kazanacak diyebiliriz.

Bu hafta Akrep ile Boğa enerjileri baskın olduğu için tüm burçların kendilerini hiç olmadıkları kadar cesur hissetmeleri de olası. Tüm zorluklarla yüzleşmek ve biranda öne atılmak için hiç olmadığınız kadar güçlü hissedeceksiniz ancak bunun gezegensel enerjilerden kaynaklandığını unutmamalı ve sonrasında pişman olacağınız adımlar atmamalısınız.

Önümüzdeki günlerde Venüs – Jüpiter savaşından yara almadan kurtulmak istiyorsanız hayatınızı cesur bir şekilde gözden geçirin. Hiç kimsenin sizi kontrol etmesine ya da duygu ve düşüncelerinizi etkilemesine izin vermeyin. Kendi yolunuzda ilerlemek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olun.

Bu dönemde hayatınız yapacağınız seçimlere göre yol alacak. Ayrıca yaptığınız bu seçimler kesinlikle gelecekte de sizi etkileyecek bu nedenle biraz daha dikkatli olmalısınız. Gezegensel zıtlaşma dönemlerinin her zaman burçları yoğun şekilde etkilediğini ve hayatlarının gidişatını belirlediğini aklınızda tutmalısınız.

Jüpiter – Venüs zıtlaşması aslında bir anlamda da sizin zihniniz ile kalbinizin savaşını temsil ediyor olacak. Kalbinizin istekleri zihniniz ile uyuşmadığında atacağınız adımlar hem hayatınızın gidişatını belirleyecek hem de kaderinizi değiştirecek. Bu nedenle önümüzdeki günler tüm burçlar için çok önemli.

Bu günlerde biraz daha kontrollü olun. Ani değişimlere hazır olun. Aldığınız kararların  arkasında durmayı bilin ve hayatınızı kendiniz yönlendirin. Eğer kendinizi rüzgarın akışına bırakırsanız nereye gideceğinizi de bilemezsiniz. Rüzgarın yönünü tayin edebilecek güce sahipsiniz, unutmayın.