Yeni Ay’ın Burçlara Göre Etkileri

14 Nisan’ı 15 Nisan’a bağlayan bağlayan gece gerçekleşen Koç burcunda Yeni Ay hayatımızı etkisi altına almaya başladı. Peki burçlar bundan nasıl etkilenecek?

 

Koç: Yeni Ay’ın etkisiyle küçük hatalar yapan birisi sinirinizi bozabilir. Tüm bunların ardından unutmanız mı gerekiyor yoksa affetmeniz mi bu konuda kararsız kalacaksınız. İç güdülerinizi ve kalbinizden gelen sesi dinleyin.

 

Boğa: Yeni Ay’ın etkisiyle idealist davranıyor ve risk almaktan korkmuyorsunuz. Yine böyle devam edeceksiniz. Önümüzdeki günlerde olumsuz ve sorunlu bazı deneyimler yaşasanız bile sonunda başarıyı elde edeceksiniz.

 

İkizler: Yeni Ay’ın etkisiyle geç kalan insanlara, sizi anlamayan kişilere ve sorun yaratanlara kızabilirsiniz. Ancak herkesin sizinle aynı şekilde düşünmesine imkan yoktur. Herkesin sizinle aynı enerjiyi ya da motivasyonu hissetmenizi beklemeyin.

 

Yengeç: Yeni Ay’ın etkisiyle motive hissedeceksiniz. Başarılı olmak için elinizden geleni yapmaya devam edin ama her zaman aynı başarıyı elde etmeyi beklemeyin. Eğer etrafınızdaki kişilerle ortak çalışmak istiyorsanız onları desteklemeniz gerek.

 

Aslan: Yeni Ay’ın etkisiyle önümüzdeki günlerde ikili ilişkilerde, sosyal hayatınızda ya da ailevi ilişkilerinizde aykırılıklar oluşması olası. Eğer yollarınızın ayrıldığı kişiler olursa bu konuda fazla üzülmeyin ve bunun doğrusu olduğuna inanın.

 

Başak: Yeni Ay’ın etkisiyle daha sakin hissedebilirsiniz ama diğerlerinin bir anda atak yapıp size emirler vermesine izin vermemelisiniz. Takım çalışmaları ve diğer insanlara yardım etmek önemlidir ama onların sizi kullanması farklı bir şeydir, unutmayın.

 

Terazi: Yeni Ay’ın etkisiyle aceleci olabilirsiniz. Karar vermeden ya da harekete geçmeden önce düşünmeniz gerekiyor. Gezegensel enerjiler takım çalışmalarını destekliyor ancak aykırı fikirlerin ortaya çıkması ve sorunlara neden olması mümkün.

 

Akrep: Yeni Ay’ın etkisiyle ortak karar kaldığınız, benzer şekilde düşündüğünüz kişilere daha fazla yakınlık duymanız çok normal ancak herkesle bir ortaklık yakalayamayabilirsiniz. Aykırı fikirlerin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin.

 

Yay: Yeni Ay’ın etkisiyle cesur hissedeceksiniz ve risk almaktan asla korkmayacaksınız. Yine böyle devam edeceksiniz ancak gezegenler biraz daha sakin olmanız için sizi uyarıyor. Bunu dinleyin ve bu kadar ani kararlar alıp harekete geçmeyin.

 

 

Oğlak: Yeni Ay’ın etkisiyle eğlenceye ve eğlenceli aktivitelere çok daha yatkın olacaksınız ancak bu şekilde devam ederseniz sonrasında üzülebilirsiniz. Para harcama konusunda aşırıya kaçmamalı ve sorumluluklarınızı aksatmamalısınız.

 

Kova: Yeni Ay’ın etkisiyle daha güçlü hissedeceksiniz. Yaptığınız planların risk almak olduğunu biliyorsunuz ancak bu durumun sizi yavaşlatmasına asla izin vermeyin. Sakın yolunuzdan geri dönmeyin çünkü tüm bunların karşılığını alacaksınız.

 

Balık: Yeni Ay’ın etkisiyle aldığınız kararlardan vazgeçebilir ve biranda karar değiştirebilirsiniz. Bu durum kendinize kızmanıza ve rahatsız olmanıza neden olabilir ama herkes hata yapar. Siz yine deneyimlerinize güvenin ve ona göre davranın.