Kahve Falında Davul Görmek

kahve-falinda-davul-gormek
kahve-falinda-davul-gormek

Kahve falında davul görmek bilinen ilk anlamı ile fal sahibinin duyacağı haberlere işaret eder. Bu havadisler sizin için hem olumlu hem de olumsuz anlamlara gelebilir. Gelin, davul sembolü ile ilgili detaylara birlikte bakalım.

Kahve Falında Davul Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında davul görmek fal sahibinin yakın zamanda hayatını etkileyecek derecede havadisler alması anlamına gelir. Bu duyacağınız haberler size hem iyi hem kötü gelebilir. Sizi şaşırtabilir, aynı zamanda hayal kırıklıklarına da sebep olabilir.

Ek olarak fal sahibinin kandırılması, yalanlar aracılığı ile iyi niyetinin kullanılması anlamına da gelir. Yakınınızdaki bir kişi size yalan söyleyerek menfaat ilişkisi kurmak isteyebilir. Eğer dikkatli bir şekilde olaylara bakarsanız bu insanın size yalan söylediğini ve bahsettiği şeylerin uydurma olduğunu yakın zamanda fark edebilirsiniz.

Hayatınızda Yeni Bir Dönem Açılabilir

Kahve falında davul görmek fal sahibinin hayatında yeni bir dönem açılabileceğine yorulur. Çünkü kişinin alacağı bir haberden dolayı çok mutlu olacağına ve bunun sadece mutlu olmakla kalmayıp hayatınızda da yeni bir fırsat kapısı elde edeceğinize işaret eder.  Söz konusu haber size hiç beklemediğiniz bir anda ulaşabilir.

Kişilere Göre Farklı Yorumlanabilir

Kahve falında karşımıza çıkan davul sembolü genel olarak haber anlamını taşır demiştik. Fakat kişinin durumuna göre davul sembolü farklı şekillerde yorumlanabilir. Örneğin yakın zamanda iş arayan kişiler için bu haber çok iyi bir iş imkanının ayağınıza gelmesine yorulur. Öyle bir haber alacaksınız ki hiç zaman kaybetmeden tüm sevdiklerinizle, ailenizle de bu haberi paylaşacaksınız.

Ek olarak evlenmek isteyen bekar fal sahipleri için de hayırlı bir kısmet çıkması anlamını taşır. Son derece varlıklı, sizi maddi ve manevi anlamda rahat ettirecek bir insan ile tanışıp onunla dünya evine girmeye yorumlanır. Bu kişi size talip olarak da gelebilir.

Bununla birlikte davul sembolü evli kişiler için de kısmet, hayırlı haber anlamını taşır. Öyle ki evli çiftlerin de yakın zamanda bir bebek müjdesi alacaklarına yorumlanmaktadır. Sizin olmasa bile çok sevineceğiniz, aile içerisinden birinin yeni bir çocuk, hamilelik müjdesini alabilirsiniz.

Dedikodu Anlamını da Taşır

Kahve falında görülen davul sembolü kimi zaman da negatif anlamlara gelebilir. İlk olarak dedikodu anlamını taşır. Fal sahibi hakkında bir dedikodu yayılabilir ve bu herkes tarafından bilinmeye başlayabilir. Elbette bu durum sizi son derece üzecek ve sıkıntıya sokacaktır.

Bir sırrınız, sizi sevmeyen bir kişi tarafından çevrenize söylenip yayılabilir. Bu söylentiler sizin de kulağınıza geldikten sonra özellikle çevrenizin sizin hakkınızda yanlış düşünecek olması sizi zor bir döneme sürükleyebilir.


Kahve Falında Davul Görmek denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!