Haftalık Burç Yorumları- 19 Haziran Haftası

haftalik-burc-yorumlari-19-haziran-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-19-haziran-haftasi

19 Haziran-25 Haziranhaftasıhaftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

19 Haziran -25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında iletişimsel konularda dikkatli olmamız son derece önemli. Kendimizi karamsar umutsuz yanılsamalar içinde hissedebiliriz. Yaşadığımız kafa karışıklıkları yanlış kararlar almamıza neden olabilir. Ayrıca zehirlenmelere karşıda oldukça dikkatli olmalıyız. İlişkilerde kendimizi kurban rolüne sokmamaya da özen göstermeliyiz.

Hafta ortasına doğru enerjimiz giderek artacak harekete geçmek istediğimiz konularda son derece cesur hareket edeceğiz kendimizi ön plana atmaktan çekinmeyecepiz.. Ayın aslan burcuna geçmesi ile saçlarımızla ilgili işlemler yaptırmak istiyorsak olumlu zamanlarda olacağız. Eğlenmek gezmek tozmak hobilerimize zaman ayırmak odak noktamız haline gelecek.

Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile bir aylık dönemde aile konularımız ön plana çıkacak ve aidiyetlik duygusu bizim için önemli olacak. Duygusal bağ kurmaya duygusal kararlar almaya daha çok önem verirken empati duygumuz yükselecek. Köklerimiz ailemiz geçmişimizle ilgili konular adına önemli zamanlardan geçeceğiz.

19 Haziran -25 Haziran  Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta finansal açıdan size büyük umutlar vadediyor. Özellikle farklı kişilerin harcamalarını üstlenmekten kaçınmalısınız. Finansal hedeflerinizi ve planlarınızı göz önünde bulundurmaya dikkat ederseniz daha çok kazanç sağlamanız söz konusu olabilir.

Kariyer alanınızda yoğun günler  geçirebilirsiniz. İşlerinizi rahat şekilde ilerletmek istiyorsanız biraz daha fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Yoğun çalışmanız sırasında fazla içe dönebilirsiniz ve yalnız kalma isteğiniz artabilir. Bu etki içerisindeyken konsantrasyon problemleri yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru arkadaşlarınız ve yakınlarınızla sosyalleşme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Hafta sonu kendinizi ilham perisi gibi hissedebilirsiniz. Sanatla uğraştığınız ya da yaratıcılığınızı kullandığınız bir işiniz ya da hobiniz varsa sıra dışı şeyler üretebilirsiniz. Bu ilgi alanlarınıza zaman ayırmak sizi rahatsız olduğunuz konularda şifalandıracaktır.

Aşk hayatınızda romantik günler sizi bekliyor. Eğlenceli bir randevuya çıkabilir, arkadaşlarınızla çıktığınız bir ortamda ilginizi çeken yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ileriye dönük ciddi adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda bu dönemde şans sizin yanınızda olacak. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu haftanız fazlasıyla yüksek bir enerji akışı ile geçecek. Yaşamınızdaki refah seviyeniz ve bolluk bilinciniz artacak. Sizin için önemli olacak mesajlar alabilir, bol bol dua edebilir ya da ritüel yapabilirsiniz. Bunlar için çok uygun zamanda olacaksınız.

Sosyal hayatınızda arkadaş çevreniz genişleyebilir yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Karşınıza çıkan bu ilginç insanlar hayatınıza yeni bir yön katmanıza yardımcı olabilir. Bu sosyallik içerisinde fazla para harcamamaya dikkat etmenizde fayda var. Maddi konularda hızlı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Ailenizden maddi konularla ilgili destek olmanız gereken taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Hafta ortasında kariyer alanınızda biraz sıkıcı günler geçirebilirsiniz ancak iş arkadaşlarınızdan beklemediğiniz yardımlar alacaksınız. Yoğun çalışmanız içerisinde üstlerinizi ikna etmek durumunda kalacağınız gündemleriniz olabilir, üstlerinizle ufak çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sakin davranarak ve aşırı tepkiler vermeyerek problemlerinizi çözebilirsiniz.

Hafta sonunda aşk hayatınızda hareketli günler yaşayabilirsiniz. Yalnızsanız yeni kişilerle flört etme isteğiniz artabilir, yeni ilişkilerin başlaması söz konusu olabilir. Yeni tanıştığınız insanlara dikkatli bakmanızda fayda var.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta hem çok sosyal hem de çok enerjik olacaksınız. Birçok yeni aktivite ile ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla birçok plan yapacak yüksek enerjiye sahip olabilir ve özellikle spor yapmakla ilgili planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

İş hayatınızda da bu yüksek enerjinizin faydasını göreceksiniz. Birçok işi aynı anda halledeceksiniz. Bu esnada ufak ayrıntıları başkalarının yapmasına izin vererek daha fazla şeyİ başarabilirsiniz. Ayrıntılar içerisinde boğulup odak noktanızı dağıtmamaya dikkat etmelisiniz. Hafta ortasından sonra iş alanınızdaki yoğunluğunuz hafifleyecek ve daha rahat bir tempoya geçeceksiniz.

Hafta ortasından sonra finansal anlamda yeni bir döngü içerisine gireceksiniz. Kazanma gücünüz artacak, yeni gelirlere sahip olacaksınız. Gelirlerinizi arttırmak için elinizdeki paranın değerini bilip var olana şükretmeniz size daha fazlasının gelmesinde yardımcı olacaktır.

Aşk hayatınızda bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bu etki kısa süreli olsa da zaman zaman canınızı sıkabilir.. O yüzden partnerinizle ya da flörtünüzle ciddi konuları ya da tartışma olasılığınızın olduğu konuları bu sürede konuşmamaya dikkat etmelisiniz. Geçmişte kötü şekilde biten bir ilişkiniz varsa barışma durumları da söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta hayal gücünüz çok geniş olacak. Yeni ve mükemmel fikirler keşfedebilir ve bunlarla ilgili yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Örneğin hobileriniz için yaptığınız bir şeyler varsa bunlar çok fazla ilgi çekebilir, sizin için üretici olmak için daha çok çalışmanız gereken bir dönem olabilir.

Hafta başında özellikle evinizle ilgili konularda çatışmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Empati yeteneğinizi kullanarak bu ufak sorunları giderebilirsiniz. Gündeminizde olan konuları çok fazla içselleştirmemeli, daha yüzeysel ele almalısınız. Yoksa kendinizi içinden çıkamayacağınız sorunlar içerisinde bulabilirsiniz.

Kariyer alanınızda sizin için önemli olacak bir iş arkadaşı ile tanışabilirsiniz. Karşılaşacağınız bu kişi ile önemli bir iş fikri ya da bir proje ile ilgili önemli bir fikri hayata geçirebilirsiniz. Bu kişi hayatınızda önemli bir rol oynayabilir.

Aşk hayatınızda kendi hedefleriniz ve şu anda yaşadığınız ilişkinizle ilgili fazla derin düşüncelere kapılabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızın ve isteklerinizin biraz daha ön plana geçtiği bu dönemde mevcut ilişkinizi de sorgulamanız söz konusu olabilir. Her şeyi sakince düşünüp partnerinize olumlu yaklaşmanız düşüncelerinizi netleştirmenize ve yanlış kararlar almamanıza yardımcı olacaktır.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yaşadığınız bir sorunla ilgili çok iyi bir çözüm bulacaksınız. Bu çözümle birlikte hayatınızda olumlu yönde değişimler başlayabilir. Yaşadığınız bu sorun muhtemelen iş hayatınızla ilgili olabilir, yaratıcı çözümünüzle hayatınızın bu alanını kontrol altına alabileceksiniz.

Ayrıca yine kariyer hayatınızda önünüze çıkacak bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Terfi edebilir, çok istediğiniz bir pozisyona geçebilir ya da daha iyi bir ekiple çalışmaya başlayabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız başvuru yapmak için uygun bir zamanda olacaksınız.

Hafta ortasından itibaren son derece sosyal olacak, etrafınızdaki kalabalığın oldukça fazla ilgisini çekeceksiniz. İddialı görüntünüz ve ilgi çekici bilgilerinizle herkesin övgüsünü kazanabilirsiniz. Kalabalık çevreniz içerisinden gelecek  maddi taleplere karşı temkinli yaklaşmalısınız. Özellikle borç verme konularına dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda sorunsuz ve son derece romantik bir hafta sonu geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız gittiğiniz ortamlarda ya da arkadaş buluşmalarında geçmişten bir kişi ile tekrar karşılaşabilirsiniz ve bu sebeple de duygularınız karmaşıklaşabilir. Acele etmeden karar vermeniz ve hareket etmeniz yararınıza olacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta göz önüne çıkıyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz fark edilme isteğiniz bu hafta yaşanabilir. Özellikle işinizle ilgili bir ödül kazanabilirsiniz ya da bir terfi söz konusu olabilir. Bu haftadan itibaren insanlar sizi daha net görmeye başlayacak.

Hafta boyunca oldukça enerjik ve öğrenme isteği ile dolu olacaksınız. Eğer uzun zamandan beri almak istediğiniz bir kurs ya da bir eğitim varsa buna başlamak için uygun zamanda olacaksınız. Özellikle kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alanda çalışmanızın karşılığını ilerleyen zamanda mutlaka alacaksınız. İlerleyen dönemde kazançlarınızın bu sebeple artması mümkün olabilir.

Bu hafta itibariyle son derece sosyal bir döneme giriş yapacaksınız. Bu sosyallik hem arkadaşlarınızla yaptığınız planlarla ilgili olabilir, hem de katılacağınız eğitim ya da aktivitelerin artmasıyla ilgili olabilir. Yerinizde duramayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız yeni tanıştığınız kişiler sayesinde farklı  kişilerle tanışabilirsiniz.. Yeni sosyal çevrenizin tanıştırdığı bu kişi ile hayallerinizdeki gibi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa aklınıza gelen her şeyi hemen söylememeye dikkat etmelisiniz. Düşünerek konuşmak olası ufak tartışmalardan ilişkinizi koruyacaktır.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta hayatınızda neredeyse olumsuz hiçbir şey yer almayacak. Kendinizi ilahi bir şekilde korunuyor ve istedikleriniz önünüze geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle böyle hissettiğiniz bir dönemde istediklerinize odaklanmanız,  örneğin dua etmeniz fayda sağlayacaktır.

Kariyerinizle ilgili ihtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edebilirsiniz. Özellikle yapmak istediğiniz bazı şeyler için bir gelir arıyorsanız bu size muhtemelen bu günlerde gelecek. Yeni ve başarılı bir işle ilgili adım atabilirsiniz. Eğer maaşınızla ilgili beklediğiniz bir gelişme varsa istediğiniz şekilde sonuçlanması ve gelirlerinizin fazlasıyla artması söz konusu olacak.

Finansal anlamda yakalayacağınız fırsatları doğru değerlendirebilmek için gelecek planlarınızı ve bütçenizi yeniden değerlendirmek için zaman ayırabilirsiniz. Bu sizi hiç olmadığınız kadar cimri bir hale sokabilir. Ancak bu şekilde hissederken paranızı oldukça iyi değerlendirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda flört beceriniz son derece yüksek, kendine güveniniz ve çekiciliğiniz de doruk noktasında olacak. Bu sebeple aradığınız aşkı yeni bağlantı kurduğunuz kişiler arasından bulabilirsiniz. Hatta önünüze birden fazla aday çıkabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsapartnerinizle oldukça fazla zaman geçirebilir, ufak tefek sorunlarınız varsa bunları aşabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta hayatın size vermek istediği mesajları fark edebilirsiniz. Örneğin bazı işaretler size aslında çoktan kaybettiğiniz bir durumu artık bırakmanız gerektiğini ya da açmaya çalıştığınız bir kapının tamamen kapalı olduğunu ve açılmayacağını gösteriyor olabilir. Bu  mesajları doğru şekilde fark edeceksiniz.

Hafta başında özellikle yararlı fikirlerinizle ön planda olacaksınız. Oldukça dışa dönük ve popüler olduğunuz bu günlerde özellikle kariyerinizle ilgili hayranlık kazandıracak şekilde iyi çalışabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler, yurt dışı ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Finansal hayatınızda aklınızın işinizle çok fazla dolu olması bir hata yapmanıza sebep olabilir. Bu sebeple para ile ilgili işlerinizi iki kez kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca yakınlarınıza borç vermemeye dikkat etmeli, kredi ile ilgili konularınız varsa kararınızı ertelemelisiniz. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle geleceğinizi planlamaya daha çok zaman ayırabilir, ciddi adımlar atma aşamasına geçebilirsiniz. Yalnızsanız ve aşkı arıyorsanız yeni insanlarla tanışabilir, ciddi ilişkiler kurabileceğiniz ilginç kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta sizin için yeni ve heyecan verecek kişilerle tanışabilirsiniz. Özellikle kendinizi olumlu şekilde motive ederseniz ve hazır olduğunuzu gerçekten hissederseniz aşk hayatınızı çok renklendirecek hayallerinizin aşkı ile tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa çok romantik hissettiğiniz ve ilişkinizin sizin istediğiniz gibi yönlendiği bir zamanda olacaksınız.

Hafta ortasında yapmanız gereken her şeyi yapabilecek kadar enerjik hissedeceksiniz. Azminizle size zor görünen görevlerin bile üzerinden gelebilir, başarınızla da iş hayatınızda bir adım öne geçebilirsiniz.

Hafta boyunca ev ve aile konularınız daha ön planda olabilir. Özellikle kandırılma, yalan, imza gibi konular ile karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple bu konularla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar, atılacak imzalar varsa ertelemenizde fayda olacaktır. 

Bu haftadan itibaren önümüzdeki dönemde geçmişte yaşadığınız kırgınlık, alınganlık ya da yenilgi gibi duygularınızı şifalandırmak için uygun bir zamanda olacaksınız. Bu iyileşmeyi yaşamak için daha fazla yalnız kalmak isteyebilir, kendi kendinize zaman geçirme ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Bu döneminizi kendinizi iyileştirmek için ve kendinizle yüzleşmek için olumlu şekilde kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta yaşamınızı nasıl daha iyi hale getirip nasıl daha kaliteli yaşayabileceğiniz ile ilgili düşüncelere kapılabilirsiniz. Bunu yapabileceğiniz yeni bilgilerle karşılaşabilir, yeni yöntemlerle kişisel anlamda hayatınızı daha düzenli ve verimli hale getirmek için adımlar atabilirsiniz.

Hafta başından itibaren iletişim ile ilgili konularınız ön planda olacak. Özellikle aşk hayatınızda yeni birisi ile tanışmak ve ilişkinizi ilerletmek için uygun bir döneme gireceksiniz. Hiç beklemediğiniz anda ilanı aşk mesajları ile karşılaşabilir, ya da çok şaşıracağınız ufak notlar görebilirsiniz. Bu dönemde başlayacak bir ilişki uzun vadeli olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilk günlerdeki gibi romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Kariyer alanınızda enerji dolu ve son derece başarılı olacaksınız. Karşınıza inisiyatif almanız gereken durumlar çıktığında olayları başarılı şekilde ele alabilecek, imkansız olanı bile başaracak güce sahip olacaksınız.

Bu haftadan itibaren hayatınızda ortaklık olgusu ön planda olacak. Bu bir aşk ilişkisi ile de ilgili olabilir ya da işiniz ile ilgili bir ortaklıkla ilgili olabilir. Hangi konu ile ilgili olursa olsun bu ortaklık size yeni bağlantılar aracılığı ile gelecek ve son derece olumlu şekilde ilerleyecektir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta hayal gücünüz çok güçlü ve bu hayallerinin gerçeğe dönüşmesi çok olası. Özellikle aşk hayatınızda ne istediğiniz ile ilgili, geleceğinizle ilgili konuları konuşmak için çok uygun zamandasınız. Eğer yanlızsanız nasıl bir aşk ve ilişki istediğinizi dile getirmekten ve bunu hayal etmekten çekinmemelisiniz. Çünkü bunu imgelemeniz size gerçeğini yaşatabilir.

Hafta başında beklemediğiniz bir zamanda ailenizden oldukça fazla destek alabilirsiniz. Bu destek duygusal ya da finansal olabilir  çok ihtiyacınız olduğu bir anda ailenizin her zaman yanınızda olduğunu hissedeceksiniz.

Hafta sonuna doğru uzun zamandır görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla görüşebilir, uzun süredir gitmediğiniz bir ortama tekrar girmek isteyebilirsiniz. Oldukça iyi hissedeceğiniz bu ortamda son derece güzel zaman geçirebilir, özellikle kariyer alanında sizin için önemli olacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle kendinizde kişisel gelişiminiz ve fiziksel görüntünüz ile ilgili değişiklik yapmanızı sağlayacak bir döngü içine gireceksiniz. Yeni bir spora başlayabilir, yeni bir eğitim ya da kursa başlamaya karar verebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta çevrenizdekilerle fazlasıyla iletişim halinde olacaksınız. Özellikle ailenizle ilgili yeni haberler alabilir hep birlikte toplanmanızı sağlayacak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz

Kariyer alanınızda da özellikle hafta başında çok fazla iletişim kurmak durumunda kalabilirsiniz. İletişim konusunda çok yoğun olacağınız bu zamanlarda odaklanarak çalışmaya ve önemli bir mesaj ya da aramayı kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. İş hayatınıza fazla odaklandığınız için dikkatiniz dağılabilir, bu yüzden dinlenmeye de zaman ayırmalısınız.

Finansal anlamda ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıntılara ve sizden talep edilenlere karşı çok dikkatli olmanız gerekebilir. Dengenizi korumalı, özellikle hukuki ve maddi konularla ilgili yazılı evraklara dikkat etmelisiniz.

Bu haftadan itibaren hayatınızda eğlence ve romantizm ile ilgili yeni bir döneme gireceksiniz. Özellikle eğer yalnızsanız sizin için çok önemli olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Bu sebeple arkadaşlarınızdan gelen etkinlik davetlerine mutlaka katılmalısınız. Hayatınızın aşkıyla tanışmanız an meselesi olabilir.


19 Haziran- 25 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!