Kahve Falında Fare Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında fare görmek etrafınızda ve yakın çevrenizdeki sinsi kişilere işaret eder. Bu kişiler fal sahibinin kötülüğünü istiyorlar ve arkasından iş çevirip kuyusunu kazıyorlardır. Yapılacak olan fal yorumu da fare ve çevresindeki figürlerine göre oluşturulmalıdır.

Kahve falında fare görmek, aynı zamanda fal sahibinin yakın bir zaman içerisinde maddi kayıplar yaşayabileceğine de dikkat çeker. Fal sahibi yakından tanımadığı ve fazla güvenmediği kişilere borç vermesi halinde ilerleyen zamanlarda verdiği borcu geri alamayıp kendisi zor durumda kalabilir.

Figür olarak beliren fare kahve falında dost görünen düşmanlarınızın olduğunun altını çizer. Fal sahibi etrafındaki kişilerle arasına mesafe koymalı ve daima kendisini güvence altına alarak adım atmalıdır.

Kahve falında fare çıkması aynı zamanda olumsuz ve size üzebilecek olayların varlığına da işaret eder. Geçici bir süreliğine de olsa hem maddi hem de manevi olarak fal sahibini zor günler bekliyor olabilir.

Kahve Falında Fare Kafası 

Kahve falında fare kafası görünüyorsa, özellikle kendi iş yerine sahip olan kişiler için maddi zarar anlamına gelir. Fal sahibinin kendi iş yerinde işleri planladığı gibi gitmeyebilir, beklenmedik engellerle ve harcamalarla karşılaşabilir. Çok yakın bir zaman içerisinde maddi zorluklar belirecektir.

Kahve Falında Büyük Fare

Kahve falında görülen büyük fare, fal sahibinin bir takım yalanlara ve dolandırılmalara maruz kalacağının haberini verir. İster yakın ister uzak çevresinden olsun, fal sahibi iletişim halinde olduğu herkesle ilişkisine dikkat etmelidir.

Kahve Falında Ters Dönmüş Fare Görmek

Kahve falında görülen fare ters olarak duruyorsa, fal sahibi yakın bir zamanda dost sandığı kişilerin gerçek yüzlerini görecek demektir. Bu kişilerle ilgili büyük bir farkındalık yaşayacak, bugüne kadar anlamlandıramadığı tavırlar yaşadıysa eğer artık hepsi açığa çıkacak demektir.

Kahve Falında Fare ve Yılan

Kahve falında fare ve yılan figürlerinin bir arada bulunması, fal sahibini çekemeyen ve ona karşı kıskançlık besleyen düşmanların varlığına dikkat çeker. Bu kişiler tehlikelilerdir ve fal sahibini bir anda zor durumda bırakıp zarara uğratabilir, atılan iftiraları temizlemek zorunda bırakabilirler.

Kahve Falında Fare ve Tavşan

Kahve falında tavşan ve fare figürlerinin bir arada olması pek de güzel gelişmelere işaret etmez. Fal sahibini oldukça zorlanacağı bir dönem bekliyordur. Eşi ya da sevgilisi tarafından aldatılıp, ilişkisini bitirmek zorunda kalabilir.

Kahve Falında Fare ve Kalp Görmek

Kahve falında fare ve kalp figürlerinin bir arada görülmesi, fal sahibinin özel hayatındaki kişinin bazı çıkarları olduğuna ve bu çıkarları için fal sahibi ile birlikte olduğuna işaret eder. Fal sahibi bu ilişkiden maddi ve manevi zarar görebilir. Özellikle yeni bir ilişkinin başlangıcında olanlar karşılarındaki kişilere dikkat etmelilerdir.