Kahve Falında Kaplumbağa Görmek

Kahve falında kaplumbağa görmek, çok güzel haberlerin ve çok iyi günlerin yaklaşmakta olduğunun habercisidir. İsteğinin olması için uzun zamandır bekleyen fal sahibinin, sonunda isteğine kavuşacağını müjdeler. Örneğin fal sahibi bekar ve evlenmeyi çok isteyen biriyse, karşısına çok olumlu bakacağı hatta hayatımın aşkı diyeceği biri çıkar. Evli ise eşi ile arası uzun zamandır olmadığı kadar iyi olacağı anlamına gelir.

Kahve falında kaplumbağa görmek, aynı zamanda bir mülkün habercisidir. Fal sahibinin tam da aradığı özelliklerde huzur bulduğu evine kavuşacağına işaret eder. Kaplumbağa figürü eğer fincanın ağzına yakın bir yerde ise bu eve yakın zamanda kavuşulacağı, fincanın dibine doğru ise biraz daha bekleneceği anlamına gelir.

Eğer kahve falında kaplumbağa ters duruyorsa, fal sahibi bir şeyleri sonlandıracak; ancak hemen ardından yeni başlangıçlar yapacak ve bu başlangıçlar sayesinde hep hayalini kurduğu hayata kavuşacak demektir.

Kaplumbağa aynı zamanda sadeleşmenin, arınmanın ve huzur bulmanın temsilcisidir. Falında kaplumbağa çıkan kişinin eğer psikolojik sıkıntıları varsa bunların hepsinden yakın zamanda arınır. Etrafında kendisine zarar vermek isteyen dost görünümlü düşmanları veya huzurunu bozmak isteyen dedikodusunu yapan birileri varsa en yakın zamanda bu kişilerin gerçek yüzünü görür ve hayatından bu kişileri çıkartarak huzura kavuşur.


Kahve Falında Kaplumbağa Görmek Ne Anlama Gelir? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Kahve Falı videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.