Kahve Falında Kertenkele Görmek

Kahve Falında Kertenkele Görmek
Kahve Falında Kertenkele Görmek

Kahve falında kertenkele görmek yeni bir döneme girileceği anlamına gelmektedir. Söz konusu sembol daha çok alınacak yeni kararları işaret eder. Bu kararlar, fal baktıran kişinin hayatında son derece önemli rol oynayacaktır. Fal sahibi için aşk, iş ve sosyal yaşantısında alınacak kararlara göre huzurlu veya huzursuz yeni bir dönem başlayacaktır.

Kahve Falında Kertenkele Görmek

Kahve falında görülen kertenkele sembolü, sağlığınız konusunda dikkatli olmanız için uyarıcı niteliktedir. Özellikle bir süre bu konuda sıkıntıların yaşanacağı mesajını verir. Buna ek olarak, alınacak yeni kararları sembolize eder.

Kariyer ve iş planlamanız üzerine yoğun günler geçireceğiniz yönünde yorumlanır. Alınacak olan bu yeni kararlar sayesinde önünüzde huzurlu bir dönem sizi bekliyor olabilir.

Güven Problemlerine İşaret Eder

Kahve falında kertenkele görmek aşk hayatınız konusunda da mesajlar verir. Falda görülen bu sembol, aşk yaşamınızda bir süreliğine endişeli bir döneme gireceğiniz yönünde yorumlanır. 

Yaşanacak olan bu endişeli dönem ise güven probleminden kaynaklı olacaktır. Fal baktıran kişi, bu olaydan daha fazla etkilenmemek için takıntılı ruh halinden bir an önce sıyrılmalıdır. Eğer her şeyi akışına bırakırsanız ilişkiniz için en doğru kararı vermiş olacaksınız.

Maddi Sıkıntılar Meydana Gelebilir

Kertenkele sembolü kahve falında görüldüğünde fal sahibi için maddi sıkıntıları işaret etmektedir. Yaşanacak olan bu sıkıntılı dönem kısa sürecektir. Bununla birlikte çevreniz ve ailenizin yardımıyla bu maddi sıkıntı çok sürmeden atlatılacaktır. İş hayatınızın düzene girmesinin ardından kazancınızda da ciddi artışlar meydana gelecektir.

Dedikodu Yakınınızda Olabilir

Kahve falında kertenkele sembolü görmek, falı bakılan kişinin dedikodusunun yapıldığına işaret eder. Fal baktıran kişi için uyarı niteliğinde olan bu sembol, çevresine dikkat etmesi gerektiğini öğütler.

Aynı zamanda eğer ki fal sahibi çevresinde yer alan insanlar hakkında gidip başka kimselere dedikodu yaptıysa, bu dedikodu ortaya çıkabilir. Bu sebeple fal baktıran kişi adımlarını sağlam atmalı ve dedikodusunu yaptığı kişiye gidip pişmanlığını dile getirmelidir.

Kahve Falında Yavru Kertenkele Görmek

Kahve falında yavru kertenkele görmek tedbirli olmanız anlamına gelir. İş hayatınız konusunda mesajlar veren yavru kertenkele sembolü, yapılan projeler ve işler konusunda mutlaka dikkatli adım atmanız gerektiği mesajını verir. Fal sahibi eğer hızlı ve plansız hareket ederse maddi zararının yanı sıra manevi zararlar da yaşayabilir.

Kahve Falında Kertenkele Kuyruğu Görmek

Kahve falında kertenkele kuyruğunun görülmesi, fal sahibine sakin olması gerektiğini hatırlatır. Özellikle içinde bulunduğu dönemde hem sosyal hem de iş yaşantısında sakinliğini koruması gerekmektedir.

Eğer fal baktıran kişinin iş veya sosyal yaşantısında atılacak adımları varsa bunları biraz erteleyip üzerine düşünmesi gerektiği mesajı verilir. Yanlış kararlar alınabilecek bir dönemde olduğunu sembolize eden kertenkele kuyruğu sembolü, mutlaka sabırlı ve dikkatli olunmasını işaret etmektedir.

Kahve Falında Kertenkele Kafası Görmek

Falda kertenkele kafası görmek zor bir dönemin yaklaştığı mesajını verir. Fal sahibi için maddi ve manevi olarak zorlu günler yaklaşmaktadır. Yaşanacak olan bu sıkıntılı dönem iş, sosyal ve özel hayat için de geçerlidir. Kahve falında görülen kertenkele kafasının büyüklüğüne göre de bu dönemin zorluk seviyesi değişebilir.

Kahve Falında Kertenkele Sürüsü Görmek

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek pek de iyi bir şekilde yorumlanmaz. Fal sahibi için birden fazla sorun ve sıkıntı olarak yorumlanır. Endişeli bir döneme girileceği mesajını veren bu sembol maddi ve manevi zarar ile sonuçlanabilir. Bunun yanı sıra fal sahibi doğru zamanda önlem alırsa bu dönemi en az hasarla atlatabilir. Ek olarak söz konusu dönem kısa sürede geçebilir.

Kahve Falında Ters Kertenkele Görmek

Kahve falında eğer ters dönmüş bir kertenkele sembolü görülürse, fal baktıran kişinin geleceğe dair endişeleri olduğu şeklinde bir yorumlama yapılır. Özellikle iş veya eğitim hayatınızda emeklerinizin sonucunu henüz alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. 

Sabretmeniz gerektiğini unutmadan hayallerinize ulaşmak için çaba göstermeyi bırakmamalısınız. Fal sahibi için yanlış yaptığı bir şeyler olabileceği mesajını veren bu sembol, bazı fırsatların sonradan farkına varılabileceğini işaret eder.


Kahve falınızı sitemizde yer alan uzman yorumculara online baktırabilir ve size özel yorumlarla gelecekte siz nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz.

Bu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Kahve Falı videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.