Kahve Falında Şimşek Görmek

Kahve Falında Şimşek Görmek
Kahve Falında Şimşek Görmek

Kahve falında şimşek görmek falda görülen önemli sembollerdendir. Kahve falı geçmişten günümüze kadar insanlar tarafından hep ilgiyle bakılmıştır. Hoş sohbetin yanına eşlik eden kahveler kapatılır, kimi zaman eğlenmek kimi zaman da geçmişten haberdar olmak için kahve falı bakılır. Her şekilde kahve falında görülen sembollerin bizlere verdiği mesajlar hem olumlu hem de olumsuz şekilde değerlendirilebilir.

Durum böyle olunca da kahve falında görülen sembollerin anlamları da büyük önem taşımaktadır. Uzman yorumcular tarafından anlamlandırılan semboller kimi zaman iyi kimi zaman da kötü olarak nitelendirilir.

Kahve falında sıkça karşımıza çıkan sembollerden biri de şimşek olarak bilinmektedir. Fal sahibi için pek de olumlu bir fal olmasa da verdiği mesajlar konusundan dikkate alınması gereken bir simge olarak görülür. Kahve falında görülen şimşek sembolünün ne anlama geldiğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Kahve Falında Şimşek Görmek

Korku ve Endişe Olarak Bilinir

Kahve falında görülen semboller bazen gerçeği yansıtabilir. Şimşek çoğunlukla insanların hoşuna gitmez ve endişe duyulmasını sağlar. Kahve falında şimşek de aynı şekilde, fal sahibi için korku ve endişe anlamına gelmektedir.

Şimşek ışık olarak bilinir. Bu sebeple de falda çıkan şimşek simgesi, kısa süre içerisinde endişe verici olaylar gerçekleşeceğine ve bu durumların da fal sahibinin keyfini kaçıracağına işaret eder. Aniden olacak olan bu olayın hayatınıza dahil olacağı şeklinde yorumlanır. Bir nevi mutsuzluk anlamına da gelen bu sembol, yorumcuların görüşleriyle olumsuz fallar arasında bulunur.

Bununla birlikte evli olan fal sahipleri için görülen şimşek sembolü, ihanet anlamına gelebilir. Ek olarak saklanılan bir bilgiyi de işaret edebilir.

Kahve Falında Ev ve Şimşek Görmek

Kahve falında şimşek görmek, bir evin üzerine iniyor gibi görülüyorsa bu hastalık ve ölüm manasına gelebilir. Hane üzerine çakan şimşek sizin veya evinizden birinin hasta olacağına işaret eder. Bu hastalığa ek olarak başınıza bir felaket gelmesi de mümkündür.

Kahve Falında Şimşek ve Güneş Görmek

Kahve falında görülen şimşek sembolü genel olarak olumsuz yorumlanır demiştik. Fakat bu durum yanında görülen diğer simgelere göre farklı yorumlanmasını sağlayabilir. Kahve falında şimşeğin yanında bir güneş görüldüyse bu, yaşanacak olayın uzun sürmeyeceği anlamına gelir.

Küçük bir kötü olaya işaret eden bu iki sembol, fal sahibi için can sıkıcı bir olayı işaret eder. Fakat şimşeğin temsil ettiği kötü olaylar, kahve falında şimşeğin yanında görülen güneş ile birlikte dağılarak mutlu günleri beraberinde getirecektir.

Maddi Sıkıntılar Olabilir

Kahve falında görülen şimşek sembolü, maddi hayatınızla ilgili mesajlar da verebilir. Fal sahibinin maddi sıkıntılar yaşayacağını işaret eder. Falda çıkan şimşek sembolü, ticaretle uğraşan fal sahipleri için kötü haber anlamına gelir. Görülen şimşek sembolünün uzunluğu, yaşanacak olan maddi sıkıntının büyüklüğünü belirler.

Kahve Falında Şimşek ve Şimşek ile Birlikte Görülen Sembollerin Yorumu

Kahve falında şimşek bazen tek başına bazen de farklı sembollerle birlikte görülür ve bu simgeler falcılar tarafından farklı şekillerde yorumlanabilir. Gelin şimdi de bunlara ayrı ayrı göz atalım.

Kahve Falında Şimşek ve İnsan Silüeti Görmek

Kahve falında şimşek sembolünün yanında insan silüeti görmek, hayatınıza girecek olan bir insana işaret eder. Bu sembol, söz konusu kişiyle ilgili olan düşüncelerinizin tam tersi biri çıkmasına yorumlanır. İlk başta çok iyi anlaşsanız da daha sonrasında aranızda büyük bir anlaşmazlık çıkabilir, fikirleriniz ters düşebilir. Tam tersi olarak kötü düşüncelere sahip olduğunuz bir insan da daha sonradan sizin için çok iyi birine dönüşebilir.


Kahve Falında Şimşek Görmek ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!