Haftalık Burç Yorumları- 11 Temmuz Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 11 Temmuz Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 11 Temmuz Haftası

11 Temmuz- 17 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

11 Temmuz- 17 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay’ın yay burcunda olması ile iyimser bir ruh hali içinde olabiliriz. Salı günü itibari ile oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacağız. Oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile kader sel tamamlanmalar yaşarken önemli kararları almaktan çekinmeyeceğiz. Plüton’un dolunaya olan etkisi ile büyük dönüşümler yaşarken bıraktığımız her konuda artık arkamıza bakmak istemeyeceğiz. Ayrıca dolunay gizli kapaklı işleri bizden saklanan olayları ve yasa dışı konuları da görünür hale getiren bir etkiye sahip olacak. 

14 Temmuz’da Venüs Neptün karesi duygusal hayatımızda ve parasal konularda bir takım belirsiz durumlar yaşanmasına neden olabilir. Duygusal gelgitler içinde kalabiliriz.

Hafta sonu yaşanacak olan Merkür Neptün üçgeni ise sezgisel algımızı güçlendirecektir. Her türlü konuda anlaşmak sözleşmek ve orta yolu bulmak çok kolay olacaktır. Hayal gücümüz ve zihinsel yaratıcılığımız oldukça artacaktır.

11 Temmuz- 17 Temmuz  Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunay sosyal statü kariyeriniz ile ilgili alanlarda hayatınızda bir dönüm noktası yaşatabilir. Dolunayın etkisi ile iş hayatınızda çevrenizde olup biten gizli saklı olayları öğrenebilirsiniz ya da iş ortamında çevrilen gizli kapaklı ve yasal olmayan konuları öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte kariyer hayatınızda mobing ya da manipülasyon gibi durumlara maruz kalabilirsiniz. Son derece dikkatli olmalısınız. Bazı kişiler kendi çıkarları doğrultusunda sizleri yanlış yönlendirmeye çalışabilir bu nedenle çevrenizde olup bitenleri iyi analiz etmelisiniz. Bu dönemde iş hayatınızda her ne yaşanacak olursa olsun sizler bir karar verme aşamasına gelmiş olacaksınız ve aldığınız kararlar neticesinde artık önünüzü çok daha net görüyor olacaksınız. Yaşayacağınız yol ayrımları sizlerin hayrınıza olacak. Bu zamana kadar sabrettiğiniz konularda artık bir şeyleri sonuçlandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte evlilik hayatınızda uzun süredir sabrettiğiniz sineye çektiğiniz konularda da bir dönüşüm yaşayacaksınız. Bazı sorunlu ilişkisi olan koç burçları bu dönemde boşanma kararı alabilir. 

Hem iş hayatınızda hem ilişkiler alanında bir şeyleri sonlandırmaktan korkmayacaksınız. Yaşantınızda yeni hayat planları yapmak adına oldukça cesur olacaksınız. Fakat bu süreçte alacağınız kararları hayata geçirirken otorite figürleri ve ebeveynlerinizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Aldığınız kararlar neticesinde ebeveynlerinizle ve otorite figürleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Karşılıklı çekişme ortamlarına girebilirsiniz. Bu süreçte iş hayatınızla ev hayatınız arasındaki dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz. Ne aşırı mantıksal nede aşırı duygusal davranmamanız gereken bir süreçte olacaksınız. İlişkisinde sorun yaşamayan koç burçları ise dolunayın etkisi ile evlilik kararı alabilir. Geçmişte yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunay sizleri olumlu etkiliyor olacak özellikle uzak mesafe seyahatler hukuksal konular eğitimler ticari konular alanında önemli sonuçlanmalar yaşayacaksınız. Plüton’un dolunaya olan etkisi sizleri bu alanlarda büyük bir dönüşümlere sürükleyecek. Bazı konularda bu süreçte girişimde bulunduğunuz konuların size uzun vadede fayda sağlamayacağını anlayıp bu girişimleri sonlandırma kararı alabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte etrafınızda masum gibi gördüğünüz bazı kişilerin yasal olmayan işlerle uğraştığını öğrenebilirsiniz ve bu kişilerde uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile kendinizde geliştirmeniz gereken noktaları daha iyi fark ederek kendinizi geliştirmek adına önemli kararlar alabilirsiniz. 

Akademik hayatınızda ve eğitim konularında otorite figürleri le dolunayın etkisi ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu süreçte hocalarınızla ve otorite figürleri ile güç mücadelesi içinde olmaktan uzak durmalısınız. Alacağınız her türlü kararda duygusal davranmamalısınız. Ayrıca bu süreçte yakın çevrenizdeki kişilerle ya da uzak akrabalarınızla da ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Yaşayacağınız fikir ayrılıklarında orta yolu bulmaya özen göstermelisiniz. Bu süreçte bazı boğa burçlarının yurt dışına yerleşme konuları gündem olabilir. Bu konularda belki de uzun süredir yerleşme  hayalini kurduğunuz ülkenin size uygun bir ülke olmadığına karar verebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte yasal olmayan ancak sizi cezbeden konulardan kesinlikle uzak durmalısınız. Dolunayın etkisi ile yaşayacağınız her türlü bitişlerde geri dönüşü olmayan kararlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunayın etkisi ile parasal yönden karar almanızı gerektiren konuları daha ciddi bir şekilde ele alabilirsiniz. Kredi borçları, miraslara dair sürüncemede olan işleriniz var ise bitebilir. Eş veya ortaklıklar yoluyla daha ciddi meblağların cebinize girebileceği bir süreç fakat en az kendiniz kadar karşınızdaki kişiyi de düşündüğünüz takdirde bu gerçekleşecektir. Size sorun oluşturmuş krizler, hastalık ya da esir hissettiğiniz durumlarda da bir değişim meydana gelebilir. Dolunayın etkisi ile ruhsal bir dönüşüm ve şifalanma yaşama yaşayabilirsiniz. Bunun için terapiler alabilirsiniz. 

Bu dönemde eşinizin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşüm gündeme gelebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Parasal krizlerinizi gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsiniz. Maddi ve manevi paylaşımlarınız ve de sizi içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Finansal konular, bu dönemde üzerinizde ciddi bir baskı yaratabilir, kendini maddi anlamda kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Özellikle başkalarıyla ortak kullandığınız kaynakların idaresinde karşınızdaki insanlarla anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konular hayatınızda çok daha görünür bir hale gelebilir. İş yatırımı yapmak, iş büyütmek veya iş yeri açmak için de güzel destekler alabilirsiniz. Finansal yetersizlikler sizi ruhsal olarak da yıpratabilir. Harcamalarınızda disiplinli davranmanız bu süreci zararsız atlatmanızı sağlayabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız çünkü dolunay karşıt aksınızda yaşanıyor olacak. Dolunay ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınıza direk etki ederken bu alanlarda geri dönüşü olmayan önemli kararlar alacaksınız. Bu süreçte ilişkisi yolunda giden yengeç burçları ilişkilerinde geleceğe yönelik önemli kararlar alabilir. İlişkisi yolunda gitmeyen yengeç burçları ise ilişkilerini sonlandırmak adına arkalarına bakmadan ilişkilerini sonlandırabilir. 

Burcunuzda olan Merkürün dolunaya yapacağı karşıt açı ve Plüton’un dolunaya yaptığı açı nedeni ile her türlü ilişkilerinizde sizi  hassas ve dönüştürücü bir süreçten geçiriyor olacak. Duygusal hayatınızda güven arayışı içinde olmanız aşırı duygusal tepkiler vermenize neden olabilir ilişkilerinize dair hiçbir konuyu kişiselleştirip egosal davranmamalısınız.  Ayrıca bu süreçte açık düşmanlıklar alanınızda kulağınıza gelen bir takım dedikodulara şahit olabilirsiniz ve soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz. Dolunayın yasal olmayan hileli işleri tetikleyen bir etkisi olacağından bu tür işlere karışmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle bu süreçte vekalet verme yada anlaşma sözleşme gibi durumlarda yaşanacak olan sahtekarlıklara dikkat etmelisiniz. Dolunayın etkisi ile eşinizin kaynakları ve kazançları konusunda krizler yaşayabilirsiniz. Ve eşinizle maddi konularda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile içindeki maddi konularda içinden çıkılmaz süreçler yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları,  hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunayı iş sağlık günlük rutinleriniz ve çalışma alanınızda yaşıyor olacaksınız. Dolunayın etkisinde sağlığınıza özellikle dikkat etmelisiniz. Sağlık sorunları yaşayan aslan burçları dolunayın etkisi ile önem sonuçlar elde edebilir ya da sağlık sorunlarınızda altta yatan nedenleri öğrenebilirsiniz. Bu süreçte günlük rutinlerinizde yaptığınız her şeyin geleceğinize etki edeceği önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. 

Merkür’ün dolunaya yapacağı karşıt açı gün içinde aklınızdan geçen ve sizi yoran düşüncelerden sıyrılmanız gerektiği konusunda da sizi uyarıyor olacak zihninizi meşgul eden her ne konu var ise dolunay etkisi ile bu düşüncelerden arınıyor olacaksınız. Çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle uzun süredir yaşadığınız problemler bu süreçte daha belirgin hale gelebilir. Bazı kişilerin iyi niyetinizi suistimal ettiğinizi fark edebilirsiniz. Böyle bir durumda çevrenizdeki kişilerden uzaklaşarak sadece hedeflerinize yönelmelisiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile iş arayan aslan burçları hayalini kurduğu işe sahip olurken ortaklaşa işler yapmak isteyen aslan burçları bekledikleri sonuçları almayabilir. Parasal işlerde ise bu dönemde nasıl para kazanacağına odaklanmak gelirlerinizi arttırmak anlamında sizleri destekleyecektir. Kazançlarınızda önünüzde engel olan şeyleri fark edip bu sorunları çözme fırsatı da elde edebilirsiniz.  Ayrıca dolunay sizlere ruhsal anlamda duygusal hayatınızı iyileştirecek sürpriz yenilikler getirebilir. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunayın etkisi ile dalgalı giden yolunda gitmeyen inişli çıkışlı ilişkiler yaşayan başak burçları ilişkilerinde keskin sonlanmalar yaşayabilir. Partnerinizin bazı davranışlarına uzun süredir tahammül ettiğinizi fark ederek kendinizi özgürleştirebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile duygusal baskı hissettiğiniz konularda kendinize alan yaratmak isteği içinde olabilirsiniz.  Ayrıca bu dolunay tam tersi ilişkilerinizde uzun süredir yaşadığınız krizleri de çözmenize yardımcı olabilir. Bazı başak burçları ise ilişkilerini ciddi boyuta taşıma kararı alabilir. 

Dolunayın etkisi ile kendinizi daha yalnız hissedebilirsiniz yaşamdan keyif almakta zorlanabilirsiniz bu süreçte hobilerinize yönelmek size oldukça iyi gelecektir. Bazı başak burçları ise çocukları ile ilgili uzun süredir endişe duydukları konuları çözebilir. Ayrıca size keyif veren konuları kazanca ve mesleğe dönüştürmek için adımlar atabilirsiniz ya da hobi olarak hevesle yöneldiğiniz işlerin size uygun olmadığına karar verip bu işleri bırakma kararı alabilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve planlarınızda farklı alanlara yönelmeye karar verebilirsiniz. Spekülatif yatırımlarla ilgilenen başak burçları ise dolunayın etkisi ile önemli muhasebeler yaparak yatırımlarında önemli sonuçlar yaşayabilir. Hayatın size keyif veren alanlarında sorumluluklarınız artabilir. Gelecek endişesi yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Ev, aile, yuva, ebeveynler, iş, kariyer ve geçmiş gelecek konularında dolunayın etkisiyle biraz zorlanıyor olacaksınız. Bir çoğunuz için anne ve baba ile ilgili gündemler toplumsal imajınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Bazılarınız dolunayın etkisi ile uzun süredir bu alanlarda yaşadığınız sorunları kabul ederek yenilmişlik duygusu içinde  önemli kararlar alabilir. Dolunayın etkisi ile ortaklaşa paralar alanında dışarıdan gelen kaynaklar yada banka kredileri eşinizin parası borçlar ödemeler konularında beklenmedik hızlı gelişmeler yaşayabilir. Bu süreçte ayrıca kazalara yaralanmalara açık etkilerde alabilirsiniz. 

Dolunayın etkisi ile geçmişte aranızda mesafe olan bir kişi ile yaşadığınız ancak yarım kalan bir aşk yeniden gündeminiz olabilir ya da daha önceden uzak mesafe bir ilişkide alınmayan sorumluluklar konuşularak sorunlara çözüm üretilebilir. Bazı terazi burçları ise ayrıldıkları eşleri ile yeniden bir araya gelirken bazı terazi burçları ise çocukları ile ilgili konularda yürüttükleri yasal işlerden olumlu etki alabilir. Bazı terazi burçları ise bu dönemde taşınma ev değiştirme hatta ülke değiştirme kararı alabilir. Özellikle yasal süreçlerdeki işlerinizi yürütürken sahtekarlıklara ve dolandırıcılıklara dikkat etmelisiniz. Sizlere yardımcı olmak için yanaşan kişilerin iyi niyetli olduklarını sorgulamanız gerekir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Bir süredir yakın çevre ilişkilerinizde yaşıyor olduğunuz kangren haline dönmüş sorunlarınızı dolunayın etkisi ile sonuçlandırabilirsiniz. İlişkilerinizde çürümüş hissettiğiniz her konuyu kestirip atmaktan ve bitirmekten çekinmeyeceksiniz.

Dolunayın etkisi ile çok daha fazla içe dönebilirsiniz. İlişkilerinizde sözlü ya da yazılı olan çekişmeler içine girerken aile ya da akrabalar kavramı sizin için değişebilir. Bu süreçte sosyal medyadan yürüttüğünüz her türlü işlerde de dikkatli olmanız gerekir. Ayrıca satış pazarlama ve ticari faaliyetler içinde olan akrep burçları bu alanlarda yürüttükleri işlerde sonuç alma ve tamamlanma yaşayabilir. Uzun süredir yürüttüğünüz verim alamadığınız işleri de sonlandırma kararı alabilirsiniz. Geçmişte başlamış olduğunuz eğitimleri fayda sağlamadığınızı düşünerek sonlandırma kararı alırken bazı akrep burçları ise eğitimlerini tamamlayabilir ve yeni eğitimler almaya karar verebilir. Yeni başlayacağınız eğitimlerle alakalı olarak kararsızlıklar yaşayabilirsiniz ve ters giden bazı konular yaşayabilirsiniz bu durum üstünüzde ekstra gerginlik yaşatabilir. Ayrıca dolunayın etkisi ile imza atacağınız sözleşme ve anlaşma  konularında sahtekarlık durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. İmza atacağınız her türlü yazılı anlaşmayı bu nedenle detaylarına kadar analiz etmelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunayın etkisi ile ikili ilişkilerinizde daha duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde ne istediğinizi daha iyi anlayacaksınız buna göre adımlar atarak sağlam başlangıçlar yapacaksınız. Bazı yay burçları sosyal medyadan tanıdıkları bir kişi ile kalıcı bir ilişki başlatabilir. Aşk hayatınızda yapacağınız başlangıçlar alacağınız kararlarla ilgili yakın çevrenizden olumlu destekler alabilirsiniz. Eşinizin finansal konuları ya da ortaklaşa işlerinizden elde ettiğiniz para akışı konusunda şanslı etkiler alacaksınız. Eşinizden yada ortağınızda parasal destekler alabilirsiniz. 

Sağlıkla ilgili sorunları olan yay burçları bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı yaşadığınız sağlık sorunları ile ilgili detaylı araştırma yapmadan tedavi süreci başlatmamalısınız. Boyun, boğaz, karaciğer ve ses telleri ile ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. Bazı yay burçlarının ise dolunayın etkisi ile ameliyat gündemleri oluşabilir.  İş arayan yay burçları dolunayın etkisi ile yemek sektörü hizmet sektörü ve sağlık sektörü  alanlarında yeni işler bulabilir. Parasal kaynaklarınızı yönetme konusunda ve kazanç sağladığınız alanlarda uzun süredir köklü değişimlere gitmiştiniz şimdi dolunayın etkisi ile bu alanlardaki sonuçları görmeye başlayacaksınız. Dolunayın etkisi ile iş ortamınızda hızlanan bazı sıkıntılı durumlar gündeminiz olabilir. İş hayatınızda çalışma koşullarınızda bu nedenle önemli değişimler yaşanabilir. Bu değişimler sizi önemli ölçüde dönüştürebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları,  hafta genelinde burcunuzda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunay sizler için hayatınızda yeni bir dönemi başlatan etkilere sahip olacak. Hayatınızda sorun yaşadığınız her türlü konuda önemli sonlanmalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Aslında sizler için dolunay bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, taşınma ya da iş değiştirme gibi oldukça önemli konularda bir karar alabilirsiniz. Bu dönemde attığınız adımların etkilerinin uzun soluklu olacağını unutmamalısınız. Kendi bildiğiniz yoldan gitmek isteyeceksin ama karşınızdakilerin size uyum sağlamaları için fazla zorlamamalısınız. 

Bu dönemde yaşamınızı büyük bir ciddiyetle ele alabilir, şimdiye kadar attığınız adımları gözden geçirebilir ve bundan sonra atmanız gereken adımları netleştirebilirsiniz. Kendinizi birçok konuda baskı altında hissediyor olabilirsiniz ancak her şeye rağmen disiplinli ve azimli hareket ederseniz karşılığını alabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile İlişkilerinizde, dostluk ve ortaklıklarınızda kalıcı ve köklü bir değişim yaşayabilirsiniz. Her türlü ilişkinizde yaşanan deneyimler sizde daha kalıcı izler bırakabilir. Geri dönüşü olmayan adımlar atmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Geçmişten ve geçmişin yüklerinden, size zarar veren toksik ilişkilerden bugünlerde özgürleşebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunay, sizler için oldukça zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma veya rahatsızlanma potansiyeliniz dolunayın etkisi ile yüksek olabilir. Sağlık sorunları, dedikodular ya da düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissetmeniz mümkün.

Bu süreçte içinize kapanman ve depresif bir ruh haline bürünmeniz olası. Çevrenizde sizden saklanan sırların açığa çıkması, sizi yeni kararlar almaya zorlayabilir. Bu dönemde bir taraftan hayatınızı kontrol altına almak konusunda üzerinizde ciddi bir baskı hissedebilirsiniz, diğer taraftan hiçbir şeye müdahale edemiyormuş, olaylar size rağmen gelişiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Belirsizlikler sizi her zamankinden daha fazla yıpratabilir ama bir müddet olayları akışına bırakmakta yarar olacaktır. Hareket alanınızın kısıtlanması sizi öfke kontrol sorunlarına götürebilir. Özellikle kadınlarla ilişkilerde, çalışma arkadaşlarınızla öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalısınız ve öfkenizi yönetmelisiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta genelinde oğlak burcunda yaşanacak olan dolunayın etkilerini yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Dolunay, özellikle arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir ve arkadaş çevrenizi değiştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi gözden geçirebilir, daha gerçekçi hedefler belirlemek isteyebilirsiniz. İşten elde ettiğiniz kazançlarınızı arttırmak için adım atabilir, mesela zam isteyebilirsiniz. 

Dolunay, geleceğinizle ilgili hedeflerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Keyif aldığınız şeylerle, geleceğiniz için yerine getirmeniz gereken sorumluluklar arasında bir çatışma yaşayabilirsiniz. Sorumluluklar, üzerinizde baskı yaratabilir. Arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar yaşamanız mümkün. Üzülseniz de bazı insanları hayatınızdan çıkartmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Sorunlu ilişkilerin vuku bulduğu bir topluluğa dahilseniz elinizi ayağınızı çekme kararı almanız  mümkün olabilir . Geleceğinize yönelik büyük hayallerinizle ilgili somut değişimler görünür olabilir. Özellikle bazı kadınlarla aranızda inatlaşmalar ya da kıskançlık durumları yaşanabilir. Aşk hayatınızda ki çatışmalar ilişkilerinizi zehirleyebilir. Sorun çözme ve yaşam kalitenizi arttırma odaklı olmanız gereken bir süreçte olacaksınız.


Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!