Kahve Falında Zaman Kayması Nedir?

zaman kayması, falsepeti blog, falsepeti

Şüphesiz hepimizin en sevdiği fal çeşitlerinden biri olan kahve falı, geçmişten geleceğe birçok mesaj içerir. Bu mesajların gerçekleşme süreleri ve şeklindeki gecikmeler ise zaman kaymasıdır. Fallarda hür iradenize bağlı olarak zaman ve kişi kayması meydana gelebilir. Bu kaymalar sonucunda yorumlanan fal, zaman olarak gecikir.

Zaman kayması; fallarda oldukça sık görülen bir durumdur. Örneğin; falında 3 vakte kadar aşk çıkan bir kişinin, 3 vakitte aşkı bulamaması zaman kaymasıdır. Bunun sebebi ise o dönem enerjinin kapalı olması, aşka konu olan kişinin umursanmayan biri olması ya da duyguların farkına varılmaması olabilir.

İş veya aşk fark etmeksizin her ikisinde de zaman kayması kişiye bağlıdır. Örneğin; falınızda belirli bir yer ve tarihte görüşme çıktığında, bu yerlerin dışına odaklanmanız zaman kaymasına neden olabilir. Zaman kaymasına sebebiyet veren de çıkan ipuçlarını takip etmeyip çözümü başka yerlerde aramaktır. Çünkü kahve falı aslında bizlere kullanmamız için muazzam ipuçları verir. Bu ipuçlarını kullanarak hareket etmenin faydaları çoğu zaman kendini gösterecektir!

Kahve Falında Zaman Yorumu Nasıl Yapılmalıdır?

Falda zaman yorumu yapmak genellikle oldukça zor ve şaşırtıcı bir konu olmuştur. Çünkü genellikle olayların çevresinde bir tarih görülmesi beklenir. Ancak kahve falında her zaman için sayılar ve imgeler o kadar açık olmayabilir. Bu sebeple aslında birçok yorumcu tarafından da kabul edilen bir yöntem uygulanır. Bu yöntemde kahve fincanının sapı başlangıç noktası olarak kabul edilir.

Fal yorumlanırken fincanın sapı saat 12 yönünde olmalıdır. Falın yorumu saat yönünde yapılmaktadır. Ayrıca bazı yorumcular fincan sapını saat 12 yönüne ayarlayarak falı sağ ve sol olarak ikiye bölerler. Sol taraf olumsuz, sağ tarafta olumlu olarak yorumlanır. Ancak bu yorumlama şekli yine de fal sahibine ve yorumcuya göre değişiklik göstermektedir.

Fincan açıldıktan sonra ilk olarak dibi yorumlanır. Fincanın dibi “kalp”in simgesidir. Kişinin son zamanlarda yaşadığı olaylara karşı duygusal olarak ne hissettiğini anlatır. Fal yorumlanırken dipte çıkan imgeler uzun zaman sonra gerçekleşecek olan olayları işaret ederler. Fincanın ağız kısmına daha yakın olan şekiller ise yakın zamanda gerçekleşecek olan olayları işaret eder.

Kahve Falındaki Sayılar ‘Zaman’ı Mı İfade Eder?

Falda çıkan imgelerin çevresindeki sayılar genellikle zamana yorulur. Olayla ilgili zaman dilimini gösterir. Ayrıca bazen hayatınıza girecek olan kişi sayısını da belirtir. Bunların yanı sıra bazen sayılar alakasız görünen yerlerde karşınıza çıkabilir. Falda herhangi bir olayın ya da imgenin yanında olmayan sayılar, bazı temel konulara dikkat çekerler. 1 sevgi, 2 hastalık ve uğursuzluklar, 3 başarı, 4 şans, 5 gıybet, 6 evlilik, 7 aile içi huzur, 8 tartışma ve 9 yeni kişilerle tanışmaya işaret eder. Ancak zaman ve sayıların ifade ettikleri yine fal sahibi ve fal yorumcusuna göre değişiklik göstermektedir. Çünkü her falcının kendine has bir fal bakma şekli vardır!

Yukarıda bahsettiğimiz gibi her falcının farklı yorumlama şekilleri vardır. Bu sebeple falı bakan kişinin profesyonel olması ve yorum şeklinin sizlere uyarlanabilmesi önemlidir. Eğer sizlerde profesyonel falcılardan kahve falı baktırmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.