Koç Burcunda Katina Açılımı

Sevgili Koç burçları bu hafta hayatınızda neler olacak? Sizleri neler bekliyor ?Katina destemden sizin için çektiğim 3 kart ; Munzur , Attatrt Ana , Urmiaa .. 

14 ekim de başlayan Merkür retrosu 3 Kasım tarihine kadar devam edecek. Gölgeli günleri ile birlikte 19 Kasımda son bulmasını bekliyoruz. Katina destesinin gökyüzünü destekleyen bir konumda, açıldığını söyleyebilirim. Parasal konuların gündeme geleceği ve ikili ilişkilerde karar alma konusunda zorlanabileceğiniz bir hafta olabilir gözüküyor. 

Güç çekişmelerine açık ve kendinizi melankolik hissedebilirsiniz. Ancak katina destesinde yer alan Attart ana kartı bize bu etkilerin kolaylıkla üstesinden gelebileceğimizin müjdesini vermekte. İyi şansa işaret eden bu kart nasıl açılmış olursa olsun iyilik güzelliğin büyülü sembolü olarak yorumlanır. Katina destesinin en önemli kartlarından olan Attart ana kartı sayesinde bu hafta eski bir ilişkinin tekrar gündeme gelebileceği, keyifli bir geri dönüş yaşanabileceğini söyleyebilirim.

 

Bir değer kart olan Munzur kartı etrafınızdaki kişilere dikkat etmeniz konusunda sizi uyarıyor. Farkında olmadığınız bir kaç insandan hoş olmayan cümleler duyabilir iletişim alanında sıkışık bir hafta geçirebilirsiniz gözüküyor. Fakat tüm bu etkilerden kurtulmak için koç burcunun taşı olan Yakut, elmas, ateş opal ya da Ametis kullanabilirsiniz. Zorlu etkileri taşlar yoluyla en aza indirmek yaşam kalitenizi yükseltecektir.

Attart  Ana ve Munzur kartları yan yana geldiğinde size ulaşacak güzel bir haberden de bahsetmektedir. Uzak yoldan beklediğiniz bir haber ya da bir mesajla karşılaşabilir ve kısa süreli bir sevinç yaşayabilirsiniz. 

Urmiaa kartıyla birlikte aile ilişkilerinde bir değişim zamanı demektir. Anneniz ile ilgili sizi yoran bir konunun çözüme ulaşabileceği ya da herhangi bir hastalık ile uğraşıyorsa bunların artık son bulacağı bir döneme girdiğinizi söyleyebilirim. İhtiyacı olan bir arkadaşa yardım etme, Kaybettiğiniz bir şeyi bulma ve kendinizi ve diğerlerini affetme konuları üzerinde yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. 1 Kasım 7 Kasım haftası Merkür retrosu gerilemesi ile yaratıcılığınızın ön plana çıkabileceği de gözüküyor.

Özellikle Attatrt ana kartının size verdiği bolluk ve bereket sayesinde sanat ve sporla ilgili konularda da destekleyici etkiler göreceksiniz. Bu hafta aralığında bazen kendinize güveninizi kaybedebilir ve kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ancak son derece yetenekli olduğunuz konuların olduğunu unutmayın. Bu konular üzerine eğilmek hem sizin zihin dünyanıza hem de fiziksel sağlığınıza iyi gelecek gözüküyor. Bu dönemde evli koçlar için çocuk haberi ile müjdelenebilirsiniz. Bekar koçlar için bir evlilik teklifi ya da bir evlenme adımı atabilirsiniz. Bu zamanları iyi değerlendirmek adına iş alanında kendinizi çok yormamanız gerektiğini belirtmekte fayda görüyorum. 

Sağlığınız için bu hafta C vitaminine dikkat edip. bol bol kış meyvesi olan portakal mandalina türü meyveleri tüketmenizde fayda var. Bol su ve yeşillik yemenin bünyenize oldukça faydası olacaktır. 

Katina destesinin bu üçlü açılımında finans konularıyla ilgili destekleyici bir etki aldığınız görülüyor. Ancak kredi borçlarınızı öderken ödeme dengenize dikkat etmenizde ve nakit paranızı harcarken dikkatli olmanızda fayda var. Gelecek günlerde içinden geçtiğimiz astroloji etkileri ve sizin burcunuzun yarattığı  açılımlar nedeniyle değerli madenlere yatırım yapmak size fayda sağlayabilir. Hayallerinize kavuşmak için destekleyici bir ayda olduğumuzu ve katina destesinin size açılan kapısından umut saçtığı görülüyor. İlahi kaynak içinde bulunduğumuz bu merkür retrosu nedeniyle katina destesi sayesinde size şifa sunuyor.

Sevgili Koç Burçları Ben İzmirli Katina .. Katina destesinden aldığınız bu şifalanma ile daha güçlü bir hafta geçirmenizi temenni ediyorum..