Kova Burcunda Yeni Ay

Kova Burcunda bugün bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Peki bu Yeni Ay burçlara neler getirecek?

Koç: Hayallerinizi gözden geçirmek, arada unuttuklarınızı hatırlamak size kendi gücünüzün farkına varma konusunda çok yardımcı olabilir. Gücünüzü ve özgüveninizi fark ederek hayatınızda yepyeni kapılar açabilirsiniz. 

Boğa: Kendinizi daha canlı, heyecanlı hissedeceğiniz bir süreç sizi bekliyor. Bu heyecanınız sayesinde özgüveninizi daha yüksek hissedebilir ve kendinize yepyeni kapılar açabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmalısınız.  

İkizler: Bu süreçte olaylara karşı biraz daha hassas yaklaşabilirsiniz. Bu durum özellikle aileniz, yakın arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağı daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Kimsenin kalbini kırmayın.  

Yengeç: Yakın olduğunuz bir kişi, sizin hiç bilmediğiniz bir yönünüzü ortaya çıkarmanızı sağlayabilir. Bu sayede kendinizin farkına varıp, daha güçlü olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ama en önemlisi kendinize inanmanız.

Aslan: Yeni deneyimler, potansiyelinizi ortaya koymanıza yardımcı olabilir. Katılacağınız bir seminer, konferans veya festival olaylara bakış açınızı baştan sona değiştirebilir. İçinize kapanıp değişmeye başlıyorsunuz.

Başak: Artık günlük iş yoğunluğunuzu yeniden düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatı ve özel hayat arasındaki dengeyi sağlamak bazen zor olsa da bu denge sizi hayatın her alanında daha başarılı yapacak. Bunu unutmayın.

Terazi: Gireceğiniz bir kalabalıkta, etrafınızdakileri kendinize hayran bırakabilirsiniz. Yapacağınız özel bir iş birliği, şimdiye kadar fark etmediğiniz bir şeyin ortaya çıkmasına vesile olabilir. Fırsatlara dikkat!

Akrep: Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir yatırım veya tasarruf planı, hayatta en çok önem verdiğiniz şeyleri yeniden görmenizi sağlayabilir. İhtiyaç duymadıklarınızla vedalaşmanın ise vakti gelmiş olabilir. 

Yay: Kendinizi ön plana koymanın ve daha görünür olmanın tam zamanı. Eğer önem verdiğiniz birini etkilemek istiyorsanız, daha fazla öne çıkmalısınız. Hayatınızı mahvetmek istemiyorsanız, bunun en kolay yolu pozitif olmaktan geçiyor.

Oğlak: Özel bir yeteneğiniz varsa, buna yatırım yapmak yeni kapılar açabilir. Girişimciyseniz, işinizi büyütmek için karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir. Bazılarının sizden daha şanslı olarak dünyaya geldiğini düşünüyorsunuz, bunu bırakmalısınız.

Kova: Yeni Ay burcunuzda gerçekleşiyor. İçgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermek iyi olabilir. Eğer satış veya pazarlama alanında çalışıyorsanız, müşterilerinizin ihtiyaçlarına sezgilerinizi kullanarak kulak vermek sizi başarıya götürebilir. 

Balık: Bu dönemde ailenize öncelik vermek iyi olabilir. Anne babanızla veya çocuk sahibiyseniz onlarla vakit geçirmek hem size hem onlara iyi gelebilir. Ailenizle bağlarınızın kuvvetli olması, problemlerinize kalıcı çıkış yolları bulmanıza yardım edecek.