Kova Burcundaki Mars ile Lilith Asteroidi Kare Açı Yapıyor

Hafta sonunda Kova Burcundaki Mars ile Lilith Asteroidinin 22 derecelik kare açısı bizi etkisi altına alırken bir yandan da Koç Burcundaki Ceres asteroidinin başladığı ileri yönlü hareketin kapsama alanına giriyoruz.

Hafta sonunda bizi etkisi altına alan Mars ve Lilith kare açısı içimizdeki öfkenin, kırgınlıkların ve korkunun açığa çıkmasına neden olacak. Lilith asteroidinin insanın içindeki öfke, korku ve kırgınlık gibi güçlü negatif enerjileri ortaya çıkartma özelliğinden dolayı bir diğer adı da Kara Aydır. Kara Ay diye tabir edilen Lilith asteroidi insanın içindeki güçlü negatif duyguların biranda su yüzüne çıkmasını ve insanın patlama noktasına gelmesini sağlar. Bu yüzden bu hafta kendinizi saldırgan ve agresif hissederseniz hiç şaşırmayın.

Lilith Asteroidinin olumsuz etkisi bizi yakaladığında Kova Burcundaki Mars’ın da etkisiyle duygusallaşacak ve iki katı yıkıcı güce sahip olacağız. Bu hafta size karşı yapılan hataların öcünü almak isteyeceksiniz. Havada tam anlamıyla intikam kokusu olacak ve soğuk rüzgarlar içimizi ürpertecek diyebiliriz.

Depresif ve saldırgan enerjilerin etkisi altına girdiğimiz bu hafta bizi etkileyecek bir diğer gezegensel olay ise Koç Burcundaki Ceres asteroidi olacak. Ceres Asteroidi bu hafta ileri hareketine başlayarak bizi Kara Ay ile Mars kare açısının kasvetli havasından söküp çıkartacak. Çünkü Ceres asteroidi yeniden doğumu simgeler. Aslında bu hafta Mars ile Lilith Asteroidinin yaptığı kare açı ile belki de geçmişimizle yüzleşecek ve Ceres’in etkisi ile geçmişi geride bırakıp yeniden doğacağız da diyebiliriz.

Bu hafta hepimiz için biraz çalkantılı olacak. Çünkü gezegenlerin enerjisi ile her anlamda taşlar yerinden oynayacak ve hayatımız sarsılacak. Bu sarsıntıların ardından ne olursa olsun hayatımıza devam etmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Bu haftanın sonunda hayatınıza baktığınızda yıkılmış temeller ve döküntüler görmek istemiyorsanız kesinlikle saldırganlaşmamalısınız. Saldırganlığın ne kadar yıkıcı bir güç olduğunu unutmayın. Ayrıca yıkmanın kolay yapmanınsa zor olduğunu da hatırlayın. Bu hafta sonunda geçmişinizle yüzleşip küllerinizden yeniden doğacaksınız. Bu yüzden bu hafta girişimler için uygun bir dönem olmayacak. Bu haftayı daha çok düşünerek geçirmenizde yarar var. Çünkü kendinizi yeniden var etmek için güce ihtiyacınız olacak.