Güneş Uranüs Üçgeni

14 Aralıkta Yay Burcundaki Güneş ile Koç Burcundaki Uranüs arasında 20 derecelik üçgen oluştu.

Güneş’in hayatımızı etkisi altına aldığı her zaman içimizde saklamaya çalıştığımız duygular ortaya çıkar. Güneş parlak ışıklarıyla üzerimizde belirdiğinde içimize gömdüğümüz acılar ve bastırmaya çalıştığımız duygular açığa çıkar. Güneş’in Yay Burcunda olması ise bu hafta çok daha özgür hissetmemize neden olacak.

Bizi etkisi altına alan diğer bir aktör olan Uranüs bu hafta içimizdeki cesareti teşvik edecek ve ilerlememiz için bize yardım edecek diyebiliriz. Bu cesaretin etkisiyle riskler almaya eğilimli olmamız mümkün.

Güneş ve Uranüs üçgeninin 14 Aralık’ta bizi etkilemeye başlaması ile ilk önce içimizde bastırmaya çalıştığımız tüm duygular açığa çıktığında duygularımızı bastırmakta zorlanabilir ve içimizden ne gelirse haykırmaya eğilimli olabiliriz. Bu yüzden 14 Aralık’tan itibaren daha sakin olmaya ve içimizde yoğunlaşan duyguları yavaş yavaş sindirmeye çalışmamızda fayda olacaktır. Uranüs’ün etkisiyle artan cesaretimizin ise hayatımızda pek çok açıdan farklı etkileri olabilir. Cesaret bazen yavaşlayan hayatımızı hızlandırmamıza ve isteklerimizi gerçekleştirmemize olanak tanır ancak cesaretin fazlası insanların hatalar yapmasına neden olacaktır, unutmayın.

Uranüs ve Güneş üçgeninin birlikte yapacağı etkiyi düşünecek olursak içimizde yoğunlaşan duygular ve artan cesaretimiz bizi duygularımızı haykırmaya itebilir. Bu hafta platonik aşıkların aşklarını itiraf etmesi ve sevdiği kişiye açılması olasıdır. Ayrıca kendini çok daha cesur hisseden girişimcilerin yeni iş planları yapması da olasıdır.

14 Aralık’ta hayatımızı etkisi altına alarak birkaç gün boyunca bu etkisini sürdürecek Güneş ve Uranüs üçgenini doğru kullanacak olursanız bu hafta başarılı olmanız, ilerlemeniz, içinizdeki duyguları karşınızdaki kişiye anlatmanız, aşkınızı itiraf etmeniz için uygun bir hafta olacaktır. Bu hafta yeni başlangıçlar ve duygusal bir arınma için oldukça uygun olacak. Güneş ve Uranüs üçgeni ile birlikte içinizde biriktirdiğiniz problemlerden ve negatif duygulardan arınabilir ve yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken noktalar ise aşırılıklardan kaçınmanız, emin olmadan acele kararlar alarak harekete geçmemeniz ve içinizdeki duyguları karşınızdaki kişilere anlatırken kırıcı olmamanız olacaktır.

Güneş’in sıcacık ve parlak ışıklarının da yardımıyla bu haftayı bilinçaltınızda kalmış gerçeklerle yüzleşmek ve hem aşk hem de kariyer hayatınızda yeni adımlar atmak için kullanabilirsiniz. Unutmayın ki bu hafta yenilikler konusunda şans sizinle olacak.