Lilith Asteroidi İleri Harekete Geçiyor ve Mükemmeliyetçilik Dönemi Başlıyor

Bu hafta sonunun en önemli gezegensel olaylarından biri de “Kara Ay” diye tabir edilen Lilith asteroidinin başlayacağı ileri hareket olacak. Peki Lilith asteroidinin 21 derecelik ileri hareketi bizi nasıl etkileyecek?

Hafta sonunda Lilith asteroidinin ileri harekete geçmesi ile birlikte tüm burçların bu durumdan büyük oranda etkileneceğini söylemek mümkün. Öncelikle Kara Ay olarak adlandırılan Lilith asteroidinin tüm sorunları ortadan kaldırmak isteyen ve kusursuzluğu arayan bir enerjisi olduğunu belirtmekte yarar var. Bu yüzden bu süreçte mükemmeliyetçilik dönemine gireceğiz.

Bu dönemde hepimizin biraz mükemmeliyetçi olmamızla birlikte ne yazık ki hoşnutsuzlukların da artacağını ifade edebiliriz. Bu konuda daha anlayışlı olmaya dikkat etmekte yarar var. Her türlü kanun ve kural daha da sıkılaşacak ve kuralların dışına çıkmak pek de mümkün olmayacak.

Lilith asteroidinin ileri hareketinin etkilerinden bir diğeri de duyguları yoğunlaştırması olacak. Yani önümüzdeki günlerde hem sevgi, aşk, tutku gibi olumlu duygularımız hem de nefret, kıskançlık ve öfke gibi olumsuz duygularımız aynı anda daha yoğun hale gelecek. İlişkilerini sonlandırmak isteyen burçların bu sürede biraz daha beklemesinde yarar var. Ayrıca işinizden ayrılmayı düşünüyorsanız da bunun tam zamanı olmayabilir.

Bu dönem Lilith asteroidinin mükemmeliyetçilik arayışını kullanarak devam ettiğiniz her türlü işi daha iyi hale getirmek için uygun. Ev ile ilgili yapmanız ya da yaptırmanız gerekenler varsa bunun tam zamanı. Ev eşyası ya da kıyafet gibi almanız gerekenler varsa bunun için de uygun bir zaman dilimi olacak. Ani kararlar, ayrılıklar ya da çok büyük değişim gerektiren yeni başlangıçlar için biraz beklemekte yarar olabilir, bunu unutmamalısınız.

Lilith asteroidinin ileri harekete geçmesi ile birlikte içinizdeki kaçma ve kurtulma istekleri de baskın hale gelebilir. Her türlü sıkıntıdan kolayca bunalabilir, strese daha duyarlı hale gelebilirsiniz. Bu süreçte size iyi gelen şeyleri yapmalısınız. Bu hafta sonunda içinizde fırtınalar kopacağından emin olabilirsiniz. Küçük detaylarda boğulmak yerine büyük resme odaklanmaya çalışın.

Bu hafta sonu her türlü konuda dengeyi tutturmaya çalışırsanız Lilith asteroidinin bize her konuda sağlayacağı beceriklilik ile verimli projeler üretebilirsiniz. Gelecek planlarınız için de uygun bir dönem olabilir. Aşırıya kaçmayın, olumsuz duygularınızı kontrol etmeye çalışın ve kendinizi Lilith’in becerikli ellerine bırakın. Bundan hiç pişman olmayacaksınız.