Lilith Asteroidi Yay Burcuna Geçiyor

Bu hafta Kara Ay olarak da anılan Lilith asteroidi Yay Burcuna geçiyor. Peki Lilith hayatınıza neler getirecek?

Kara Ay Lilith’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte güç, cinsellik ve sosyal enerji kavramları hayatınızda ön plana çıkacak. Lilith asteroidi herkesin dikkatini aşk, öfke gibi güçlü enerjilere odaklayacak. Gizemlerin de ortaya çıkacağı ve biraz da karanlık kavramların etkisi altında olacağımız bir zaman dilimi bizi bekliyor.

Lilith’in Yay Burcuna geçmesi ile birlikte Lilith’in karanlık enerjisi Yay Burcunun özgür ruhuyla birleşecek ve hepimizi birer asiye dönüştürecek. Artık Yay’ın özgür enerjisi ile geri dönüşü olmayan adımlar atacağız ve biraz da başımıza buyruk davranacağız. Eğer bu dönemde yeni arayışlar peşindeyseniz Lilith kesinlikle sizi çok farklı alanlara doğru savuracak diyebiliriz.

Bu dönemde sırlarınızı insanlarla paylaşırken dikkatli olmanızda, duygularınızı kontrol etmeye çalışmanızda ve yarın yokmuşçasına çılgın adımlar atmamanızda yarar olacak. Lilith’in etkisi ile kendinizi anlayışsız hissedebilirsiniz. Hatta biranda hoşgörüsüz bir insana da dönüşebilirsiniz. Bu hafta tahammül sınırlarınızı zorlayacak. Bu hafta bu tür nedenlerden dolayı hata yapmaya da yatkın olacaksınız. Lilith’in Venüs gibi aldatıcı ama bir o kadar da karanlık olduğunu hatırlatmakta fayda var. Lilith’in çekici enerjisine kapılıp partnerinizi aldatmaya meyilli olabilirsiniz.

Lilith’in Yay Burcuna geçişi ile birlikte içinizdeki güç bağımsızlaşıyor ve kontrol edilmez hale geliyor. Bu gücü işinizde verimli projeler yaratmak için kullanabileceğiniz gibi bu gücü eğlenmek için de kullanabilirsiniz. Lilith’in size sunduğu özgürlüğü ve güçlü enerjileri nasıl kullanacağınız size kalmış ama bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Bu dönemde ilişkiniz yoksa hayatınızın aşkı ile tanışmanız da olası çünkü Kara Ay Lilith aynı zamanda güçlü birliktelikleri de temsil etmektedir. Bu yüzden arayış içindeyseniz gözünüzü dört açın.
Son olarak Kara Ay Lilith’in etkisi ile gelen gücü kullanarak beklentilerinizi gerçekleştirebileceğinizi de söylemek mümkün. Yay’ın enerjisi size çok daha net bir bakış açısı kazandıracak. Görevlerinizi çok daha başarıyla yerine getireceksiniz. Ayrıca bu dönemde kendi doğrularınızın peşinden gitmek isteyeceksiniz. Sınırları zorlamaya çalışacaksınız. Eğer Lilith’in karanlık ama bir o kadar da güçlü enerjisini kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanabilirseniz bu dönemde elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.