Mars Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

9 Aralık gecesi Mars Akrep burcuna geçiş yapacak. Peki, Akrep burcuna geçiş yapan Mars hayatımızda neleri değiştirecek?

Mars’ın Akrep burcuna geçiş yapması ile birlikte hayatımızdaki girişimcilik duygusu, hayallerimizi elde etme arzusu ve öfke yoğunlaşacak. Bu noktada hayatımıza giren Akrep enerjisinin özellikle kariyer, eğitim ve hedefler konusunda olumlu, duygularımız konusunda olumsuz etki yapabileceğini söylemekte yarar var.

Mars’ın Akrep burcuna geçmesi ile birlikte yüzeyin altındakini, derindekileri öğrenmek isteyeceğiz. Neden öfke duyduğumuzu sorgulamaya başlamamızla birlikte hayatımızdaki pek çok soru işaretinin cevabını bulacağız. Ancak alacağımız cevaplar her zaman olumlu yönde olmayabilir çünkü Akrep enerjisi bize aynı zamanda acı gerçekleri de gösterecek.

Bu dönemde zorunluluklar konusunda kendinizi çok daha asi hissetmeniz de olası. Zorunda kaldığınız hiçbir şeyi yapmak istemeyeceksiniz. Yaptığınız bazı fedakarlıklardan dolayı pişman olmanız da olası. Sadece istediğiniz şeyleri yapmaya meyilli olacaksınız ve ana odak noktanız kendiniz olacaksınız.

Mars enerjisinin hayatımıza motivasyon enerjisini getireceğini de söylemekte yarar var. Yarım kalan işlerin bitirilmesi, yeni işlere başlanması veya yapmak istenilen herhangi bir şey için harekete geçilmesi için çok uygun bir zaman dilimi olacak. Planlı ve programlı bir şekilde hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz çünkü Mars sizi destekliyor olacak.

Önümüzdeki günlerde asıl dikkat etmeniz gereken konu duygularınız olacak. Hedefleriniz, hayalleriniz, eğitim, kariyer ve para konularında olumlu yönde hızla ilerlerken tam tersi duygularınız konusunda içinize kapanacaksınız. Ancak içinize kapanmanız duygularınızın giderek yoğunlaşmasını değiştirmeyecek ve bazen istemediğiniz şekilde duygularınız patlayacak.

Duygularınızın patladığı anlarda özellikle de sevdiklerinizi kırmamaya özen göstermenizde yarar var. Takıntılı olduğunuz konular, tutkularınız ve istekleriniz öne çıkarken karşınızdaki insanların da size göre davranmasını isteyebilirsiniz. Akrep enerjisinin güç savaşlarına ve egonun yükselmesine neden olduğunu unutmayın. Ayrıca etrafınızdaki herkesin kendine olan sevgisi artacağından sizin zayıflıklarınızı da kollayabilirler, dikkat edin.

Etkisini yoğun bir biçimde bu hafta içinde gösterecek olan Akrep enerjisi hayatınıza güç getirebileceği gibi otoriter birini de getirebilir. Bu konuda adımlarınızı sağlam atmanızda yarar olacaktır. Eğer kişisel anlamda kendinizi geliştirmek için Akrep ve Mars enerjisini kullanırsanız bu süreçte elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

Yine de Akrep burcuna geçen Mars’ın hem iyi hem de kötü yönleri olduğunu sık sık kendinize hatırlatın. İntikam, öfke, kin gibi duygulardan kaçınmaya çalışın. İçinizdeki güçlü enerjiyi işinize ya da elde etmek istediklerinize yönlendirin ve kötü niyetli düşüncelerden uzak durun. Eğer belli bir strateji doğrultusunda ilerlemeyi başarırsanız her şeyin kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Sadece duygularınızın sizi kontrolden çıkartmasına izin vermeyin yeter!