Venüs – Neptün Karesi

Bu hafta Yay burcundaki Venüs ile Balık burcundaki Neptün arasında 11 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Venüs – Neptün karesi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Venüs ile Neptün arasında oluşacak kare açının öncelikle iletişim konularında hayatımızı etkileyeceğini söylemekte yarar var. Özellikle de bu kare açıda Balık enerjisi Yay enerjisi ile karıştığı için daha fazla içimize kapanma ve insanlarla iletişime geçmeme isteği duyabiliriz.

Önümüzdeki günlerde içimize kapanmak istememizin yanı sıra kuracağımız ilişkilerde duygularımız ön plana çıkacağından tepkilerimize hakim olmakta zorlanabiliriz. Bu konuda dikkatli olmamız gerekiyor. Eğer önemli görüşmelerinizde konuşacağınız konuları önceden belirler ve buna göre davranırsanız bu soruna çözüm bulabilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca Yay enerjisinin etkisi ile sorunları görmezden gelmeye meyilli olmanız da olası bu yüzden sorunlar ortaya çıktığında onları halı altına atmak yerine hızlı bir şekilde çözüm düşünmenizde yarar olacaktır. Bunun yanı sıra var olmayan sorunları yaratıp bu sorunlar için üzülmeye de yatkın olabilirsiniz, dikkat edin.

Venüs – Neptün karesinin etkisi ile gerçekçi olmakta zorlanmanız mümkün. Bu günlerde daha hayalci olacaksınız. Bu durum her ne kadar yaratıcı işler yapan ve üreten herkese olumlu etki yapsa da kendinizi toz pembe bir dünyada bulup gerçeklerle karşılaştığınızda hayal kırıklığına uğramış gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden olabildiğince hayallere dalıp da hayatla bağlarınızı kopartmamaya çalışın.

Bu hafta içinde kafanızı karıştırın duygu ve düşünceler zihninizi doldurduğunda aklınızı başka şeylere yönlendirmenizde yarar var. Hassas olabileceğinizi unutmamalı ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Ani tepkiler vermemeli ve biraz daha planlı, programlı yaşamaya çalışmalısınız. Eğer bu süreçte her şeyi fazla irdelemezseniz acı çekmeyeceksiniz. Kendinizi gezegensel enerjilere kaptırırsanız sonunda kendinize işkence etmeniz bile mümkün.

Venüs – Neptün karesinin etkili olacağı süreçte inançlarınızı da sorgulayacaksınız. Kavramlara, hayatınızdaki şeyler ve insanlara olan inancınızla ilgili sık sık düşüneceksiniz. Ancak bu düşüncelerin sonu yoktur, unutmayın. Bu tür düşüncelere dalıp da kendinizi izole edebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Bu süreçte kafanız karıştığında sevdiklerinizi ve gerçekten inandıklarınızı düşünmelisiniz. Hayattaki amaçlarınıza ve hayallerinize odaklanmalı ama bunları gerçekleştirmek için çalışmayı bırakmamalısınız.

Venüs – Neptün karesi herkese umut dağıtacağı için güzel bir enerji verecek. Bu yüzden motive olacaksınız ve şevkli bir şekilde hayatınıza devam edeceksiniz. Sadece yolda takılıp kalmanıza neden olan olumsuz düşüncelere dalmayın yeter!