Mars Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu gece Mars, Aslan burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Mars’ın Aslan burcuna geçişi bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle bu geçişin genel anlamda yeni başlangıçlar, güce olan hayranlık, inatçılık ve öfke gibi konuları ön plana çıkartacağını, bu tür durumların etkisi ile de bazı işlerimizin gecikeceğini ifade etmek gerekir.

Bu geçişi daha iyi anlamak için Aslan burcunun ve Mars gezegeninin özelliklerine ayrı ayrı bakacak olursak:

Mars eski Romalıların savaş tanrısıydı. Eski astrologlar bu gezegenin şiddet ve ani öfkeyi temsil ettiğini düşünürlerdi. Günümüzde astrologlar, Mars’ın yıldız haritasında daha çok atılganlık ve enerji derecesini gösterdiğini kabul etmektedirler. Mars erkeksi bir gezegendir ve saldırgan, güçlü, girişimci, enerjik, cesur, yarışçı, cüretkar, ateşli özellikleri vardır.

Her tür ihtiras, sağlık, ve liderlik yeteneğini belirtir. Bütün kesici aletleri, silahları, ateşi ve yanıcı her şeyi temsil eder. Mars vücutta  cinsel salgı bezlerini, kasları, idrar yollarını, üretim organlarını ve böbrek üstü bezleri yönetir. Dayanıklılık ve kararlılık isteyen herhangi bir olayda Mars’ın diğer gezegenlerle uyum içinde olması gerekir.

Mars iyi açılar yaptığı zaman hemen hemen her durumda ayakta kalmanızı ve ilerlemenizi sağlayacak kapasiteye sahiptir. Mars enerjisinin çok olduğu dönemlerde öfke patlamaları ve ve kaza olasılıkları artar. Mars Zodyak etrafındaki turunu iki senede tamamlar ve her burçta ortalama altı hafta kalır. Astrolojide Mars Koç burcunun yöneticisidir. Aynı zamanda Akrep burcunun da ikinci yöneticisidir.

Aslan lider ve önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük ‘Yönetirim’ dir. Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının ‘olmazsa olmaz’ şartıdır.

İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan’lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat; sabrı taştıktan sonra, dürüst ve mert, gerektiğinde sert bir şekilde tavır gösterir. Zor günlerinde şansları onlara her zaman yardım eder. Yönetici gezegenleri Güneş onları en karanlık günlerinde aydınlığa çıkarır.

Mars gezegeni ve Aslan burcunun özellikleri işte tam bu gece birleşiyor. Bu birleşme ile birlikte tüm burçların bu özellikleri yaşayacağını, tüm sorunların ve olumlu durumların bu tür konuların etrafında şekilleneceğini ifade etmek mümkün.

Ne olursa olsun sabırlı ve soğukkanlı olmaya çalışmazsınız bu süreci iyi bir şekilde geçiremezsiniz bunu aklınızdan çıkartmayın.