Yengeç Burcunda Güneş Tutulması

2 Temmuz akşamı Yengeç burcunda 10 derecelik bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Peki, Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Güneş Tutulmaları son derece güçlü yeniaylardır. Bu nedenle hayatımızda bizi ileriye götürecek ve tecrübe sahibi olmamızı sağlayacak yeni yollar açarlar. İhtiyaç duyduğumuz cesareti, isteği ve enerjiyi verirler. Bu tutulma ile birlikte ruhsal açıdan da farkındalığımızın artacağı, duygular ve samimiyetin önem kazanacağı çok bir sürece girmiş bulunuyoruz.

Özellikle Yengeç burcu temalarının oldukça ön planda olduğu bir döneme başlıyoruz. Yengeç burcu bir su burcu olarak duyguları, sevgiyi, ailemizi, yuvamızı, anneliği, beslemeyi, vatanımızı, korumayı, sıkı sıkıya tutunmayı, bırakmamayı, güvenmekte zorlanmayı, kendi kabuğunun altına saklanmayı, korkuları ve güvenlik ile ilgili konuları temsil eder. Bu nedenle bu konular hepimizin hayatında büyük bir yere sahip olacak.

Yengeç burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması öncelikle tüm burçların kendi içlerine dönmesine neden olacak diyebiliriz. Geçmişten gelen sorunlar, ailevi konular, özel hayat, kişisel gelişim, ruhsal durumlar gibi başlıklar ön plana çıkarken diğer yandan da hepimiz daha hassas davranmaya başlayacağız.

Ayrıca Yeni ay enerjisi bir sürecin kapandığını ve yeni bir sürecin başladığı zamanları gösterir. Bu nedenle kısa süre içinde her türlü konuda yeni bir sayfa açacağımızı ve dönüşüm sürecine girdiğimizi de ifade edebiliriz. Önce kendi içimize kapanacak ve hayatımızla ilgili düşüneceğiz sonrasında ise hayatımızı değiştirmek üzere hızlıca harekete geçeceğiz.

Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını ciddi anlamda etkileyecek. Bu burçların yaşayacağı büyük değişimler çevrelerini de dalga dalga etkileyebilir ve arkadaşlıkların bozulmasına neden olabilir. Ancak bu süreçte biraz daha anlayışlı olmamızda ve gezegensel enerjilerin etkisi hatırlamamızda yarar var.

Bu dönemde ilişkisi olanlar ilişkilerini bir sonraki adıma yani evliliğe taşımak üzere harekete geçebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler çok sahibi olabilir ancak ilişkisi yeterince sağlam temeller üzerine oturmamış kişiler ne yazık ki ilişkilerini sonlandıracak hatta altı ay içinde yeni ilişkilere başlayacaklar. İlişkisi olmayanlar ise içlerine kapanacaklarından ya gerçek aşkı bulacak ya da bu konuda çekimser davranmayı tercih edecekler.

Güneş Tutulması sürecini en iyi şekilde yaşamak için bırakın değişim size olması gerekeni göstersin. Değişime direnmeyin. Kendi içinize kapandığınız için kötü hissetmeyin. İçinizden geldiği gibi davranın ve kendinize her türlü konuda zaman tanıyın.